Peugeot: defekt reservehjul ophæng

Hej

Har en peoguet hvor reservehjul ophæng er gået i stykker, jeg har skilt det ad og det er stålwire der gået i kludder så jeg skal bruge et nyt.

Nogen der ved hvor man kan få sådan en wire??

 


/René
9 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Hugger eller en "pegoi" forhandler vil nok være de mest nærliggende muligheder. Normalt har "ved siden af reservedelsforhandlere" kun sliddele.  


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Da wiren har specielle krympe afslutninger i enderne, skal du enten til en specialiseret wire forhandler, for der er en lille chanche for de har krympe-værktøjet + afslutningerne der skal til.
Ellers er dit bedste bud en auto-ophugger, måske T. Hansen/biltema/krøyer auto har dem, og ellers er der "kun det sure æble" og gå til en pegeout forhandler.

 

Hverken Refago eller krøyer har det :-(

/René
Skrevet af rba på 16-03-2015 10:29
Har prøvet men da det er et kendt og udbredt problem er det svært at finde nogen brugt som også virker.

Derfor tanken om man kunne finde wire og nøjes med at skifte den, et nyt ophæng koster 1500kr

Ja ok.   Tag resterne med ned til et sted hvor man sælger udstyr til skibe. Der har de normalt både tynd wire og wireklemmer du kan brige til og lave et par øjer. Der skal normalt bruges en speciel tang til det men det kan vist gøres med en vandpumpetang. Måske de har en tang du kan/må låne til og lave øjer på stedet ???  

Kan en klemme ikke være der, kan du også lave øjer med en spansk takling, det kræver så man har et godt håndelag og en smule hår på brystet.   

 

 


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Annonce

Prøv hos en forhandler af reservedele til landbrugsmaskiner de har normalt både vire og låseemner.

Hvad med en god snor?

Har lige prøvet det samme selvom det ser noget smadret ud så kan man rulle det op igen også virker det igen perfekt. Det der sker er at den falder på en måde hvis får drejet en forkert omgang.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis