Udluftningsventil på faldstamme eller afløb?

Vi har 3 badeværelse i huset, der er i 3 plan. Når jeg skylder ud på 1 salen kommer der snavs i toilettet i stueplan. Når vi bruser klukker vandet ofte og der kan nogle gange gå et stykke tid inden vandet løber fra i afløbet i bruseren. Har fået at vide vi mangler udluftning på systemet?

Problemet er at i kælderen og stueplan er der væghængte toiletter og faldstammen er inde bagved. På 1 salen er toilettet bare sat ned over faldstammen, så umiddelbart er der ikke mulighed for at montere en ventil nogle steder. Kan man montere det på vandhane og bruseafløbet? Det møder først hinanden vandhane afløbet og toiletafløbet nede ved det sidste toilet.

Tænkte også på at tage og skære det øverste af gipspladen af ind til faldstammen på det væghængte toilet i stueplan og montere ventilen der?

Håber der er nogle der har ideer

Vi har 3 badeværelse i huset, der er i 3 plan. Når... Vis hele indlægget
15 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
kan der laves luft nok hvis den bliver gemt inde sammen med cisterne til det væghængte toilet?

Ellers må du jo montere et lille spjæld i væggen, men er det en stor gips væg skulle der være masser af luft der inde. Det er jo ikke de store mængder luft der skal til, men som skrevet kan du montere et lille spjæld i væggen, det behøver ikke være mere end 15 - 20 mm.

kom til at tænke på at i kælderen mødes vores 110 mm faldstamme samt vores afløbsrør 50 mm for badeværelserne. Når vi bruger badet og vasken kan det nogle gange "glukke" i rørerne. DEt må vel også skyldes den manglende vacuum ventil?
Kunne den ventil så reelt så ikke monteres under vores håndvask i badeværelset ovenpå da de jo har forbindelse?
Det ville være bedre med en rigtig udluftning ført til tagflade. Så slipper du for at tænke på om ventilen stopper til eller andet sjov...
Men det er også en meget dyr løsning. Kan den føres ud af væggen
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis