Bådpressing

Hvor køber mean en formatet Bådpressing i stof til rimelige penge?

Mvh

 

Thomas

Hvor køber mean en formatet Bådpressing i stof til... Vis hele indlægget
20 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Du fortæller stadig ikke hvilken båd det er ?

Men er det ikke en der er mange af, skal du have en sejlmager til at komme og tage mål til en ny, og så kan i jo aftale hvad den skal laves af.

Så vil det billigste være at du kontakter det firma der enten sælger bådtypen eller værftet, skal en sejlmager lave den specielt til din båd bliver det noget dyrere.

Ja båden er fra '92 så derfor spurgte jeg til alternativer

Mvh

 

Thomas

Det er jo ingen alder for et papskiv og hvis den stadig forhandles, kan du helt sikkert få en ny kaleche til den. En båd presenning er en man bruger når båden står på land og dækkes af for vinteren, de kan nemlig fås som færdig skåret til enkelte bådtyper.

 Nu skal du så gå efter kvaliteten og ikke prisen, så den holder i rigtigt mange år, tag den af om vinteren, få den vasket og hængt op et tørt sted, det forlænge ofte holdbarheden til det dobbelte.

Annonce

Vores lokals sejlmager anbefaler en pressenning af fiber-tex dug. De syr det direkte til båden og så passer det perfekt.

Det er ret tykt nærmest som filt - og jeg har set en grå syet til en mellemstor båd. Den var syet så den passede perfekt, og der var iknet som kunne flagre - det så meget overbevisende ud.

Specielt i forhold til mange pressenninger man ser, som ikke passer ret godt.

Fibertex - Materialet er ikke totalt vandtæt, men regnen løber af - det ånder fugten ud igen, og det ventilerer lidt gennem stoffet - det slider ikke som en rigtig pressenning.
Det forklarede sejlmageren - og det virkede overbevisende.

Uanset hvilken pressenning du bruger, så husk, at der skal være meget god gennemluftning - ellers bliver det hele muggent af kondens. Du kan aldrig forhindre noget fugt, og derfor er det er meget vigtigt at det kan tørre ud igen.

MVH A.


To ulykker kommer sjældent alene.
Tak for svar Ellida...... Har du en ide om hvad sådan koster og hvem er din sejlmager

Mvh

 

Thomas

Helt billigt bliver det nok ikke hvis sejlmageren skal køre fra Svendborg til Give for at tage mål, som skal være temmelig nøjagtige !

Hm - så svært kan det jo ikke være, at ringe til et par af de nærmeste sejlmagere / Kaleche-smede eller hvad de kan finde på at kalder sig, og spørge.

Desuden er en 16 fods båd jo noget man kan sætte på en trailer, så man selv kører den ud til sejlmageren, og så tager han mål og laver det mens den står ved hans værksted.

Så svært behøver det ikke være.

Og hvis pengene er helt i bund - ja så må man jo finde ud af at lave noget selv.

mvh A

 


To ulykker kommer sjældent alene.
Det har aldrig været et spørgsmål om at fragte båden, det kan jeg sagtens, spørger bare til råds om hvor og om nogen kender et godt sted og en ide om prisen.......,

Mvh

 

Thomas

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis