Hvilken lader til bilbatteri lader skal jeg gå efter

Hej
Vi har en der ønsker sig en lader til bilbatterier, hvad skal man gå efter.
Det er kun til eget brug, det kan både være den gamle type batterier, og de vedligeholdsfrie batterier.
Harald Nyborg har de her og vælge imellem http://www.harald-nyborg.dk/67100/12v-24v-batteriladere jeg kiggede lidt på http://www.harald-nyborg.dk/p3424/batterilader-sdc-55
T-hansen har de her http://www.thansen.dk/bil/autoreservedele/universaldele/bilbatteri/lader/n-671290429/ det kunne være noget som dette http://www.thansen.dk/bil/autoreservedele/universaldele/bilbatteri/lader/batterilader-6-12v-0.8-4.0amp-proc400/n-671290429/pn-469830726/ eller http://www.thansen.dk/bil/autoreservedele/universaldele/bilbatteri/lader/batterilader-12v-8.0-2.0amp-raze-proc800/n-671290429/pn-469830725/

Men hvad er forskellen på de forskellige. 


J.A.
Det løser vi....
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Hvis du vil vedligeholds lade dine batterier, er en elektronisk lader som Ctek det bedste bud, det forlænger dit bateris levetid, hvis du jævnligt sætter den på.

Er det kun for at lade, hvis batteriet er løben tør for strøm, så du sjældent bruger laderen, er en billig gammeldags lader fin nok ( jeg har en over 40 år gammel lader på 5 ampere, den dækker mit behov)

Jeg har lige købt sådan en Ctek, til firmabilen, da den åbenbart skal laden jævnligt, selv om den er under et år gl. jeg har fastmonteret den, så der kun skal 230 volt tilsluttes, og den kan være koblet på i ubegrænset tid. Købt hos Auto G, for 995 kr incl moms.

(den findes mindre og billigere)

www.thansen.dk/bil/autoreservedele/...469830745/

Som jeg har forstået det, er Ctek noget af det bedste......

Du skal have en elektronisk lader. Den sidste fra T.Hansen du linkede til købte jeg for ca tre år siden og den har tjent min bil, to gamle traktorer, motorcykel, scooter og plænetraktor fint uden problemer. Det er en fin universal lader til alle 12 volts batterier under 120 Amp. 

Jeg har også en gammel 6-12-24 Volts lader på 50 Amp med starthjælp stående, men efter den nye er kommet i hus står den faktisk bare og samler støv. 

PS. Jeg betalte nu dobbelt så meget for omtalte lader da den blev indkøbt.    


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Tak for svarene, så bliver det den sidste fra t-hansen jeg linkede til. det lyder som det er en udmærket all-round lader, så må han bytte den hvis det er en anden han vil have

J.A.
Det løser vi....
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis