Redskabsskur (fritstående)

Hej med jer! Jeg kan ikke få tilladelse til at bygge et stort redskabsskur i haven. Spørgsmålet er så, om jeg kan få tilladelse - eller om jeg overhovedet behøver det - til at have et fritstående redskabsskur stående i haven. Jeg spurgte fabrikanten, men de bad mig spørge omkring, da de ikke var sikre på betingelser og vedtægter i min kommune osv osv. (De spillede nok bare bolden videre). Men her er spørgsmålet så endt - og jeg håber I kan svare mig på det. Specifikationer kan findes her: http://byg-selv.info/redskabsskur-trae/.

PS. Jeg bor i Hvidovre kommune.

Venlig hilsen Kim S.


Mvh. Kim Sejersen
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Her er et link til en artikkel i BOLIUS http://www.bolius.dk/5-regler-du-sk...aven-2558/

Den fastslår at der ikke skal søges byggetilladelse til skur under 50 m2.  10-50 m2 skal anmeldes. Men læs hele artiklen, og tilhørende henvisninger. Der er regler ved skel, det skal anmelde til BBR, bygge % må ikke overskrides o.s.v. Men du har vel fået en begrundelse for afslag, da du ansøgte?


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Der kan også være lokale bestemmelser, der skal overholdes. I nogle grundejerforeninger er der også, tinglyste begrænsninger.

Det med flere småhuse så jeg ikke noget om i artiklen da jeg skimmede den. Men det kan meget vel være rigtig, at din kommune har en lokalplan der fastsætter det. Lokalplaner går i mange tilfælde videre end det generelle  bygningsreglement.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis