vvs spørgsmål. Hvad er dette for en dims?

Hej.

 

Ja som overskriften siger, hvad er dettte på billedet og hvorfor sidder den kun på 1 radiator i vores hus? Altså den dims der forbinder de 2 rør.

 

 

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Ingen bud?
Kunne ligne et H-stykke a'la denne : http://www.billigvvs.dk/Varmesystemer-Radiatorer-Tilbehoer-Radiatorventiler-Returloeb--Danfoss-RLV-KD-H-stykke-1-2-,-ligeloebende-393537.html

Uden jeg ved det fjerneste om, hvad et H-stykke er - googlede blot H-stykke for det måtte sådan en dims da hedde :-)
Ja den ligner meget godt. Men hvad er dens funktion mere nøjagtig? Jeg undrer mig nemlig over hvorfor den sidder der, og hvorfor den kun sidder på én radiator i huset.

Prøv lige og se her Lars:  http://dk.varme.danfoss.com/PCMPDF/vd35c101_rlv-kd.pdf


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Jeg kan se på Danfoss specifikationer, at det er en Afspærrings, tømnings og påfyldnings armatur. Den er beregnet til radiatorer med bundtilslutning. Altså kan man lukke denne radiator af, tømme den med en slange, og påfylde igen. Radiator kan tages af uden at påvirke resten af anlægget. Jeg ved ikke årsagen til at den er monteret i dit anlæg.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Super fedt, nu ved jeg da hvad det er for en dims. Det var en radiator der blev monteret et par dage efter vi flyttede ind for lidt over 2 år siden. Det var bare først nu jeg begyndte at undre mig over hvad det var. Lidt sært at smeden har monteret den syntes jeg, kan ikke lige se årsagen til det.

Tak for alle svar:-)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis