Fjerne gæste badeværelses gulv

Er gået i gang med at hive vores gæstebadeværelse ud af det brune 70'er helvede.... Har købt skalflex multipuds og brugt på vægsfliserne og skal nu til at fjerne de gamle gulvfliser... Jeg bliver dog nu bange for at jeg kommer til at løsne de fliser der sidder under pudsen på væggen når jeg skal mejsle de gamle gulvfliser op ( de er fuget sammen ). Så hvordan løser jeg det bedst? Skal jeg bruge en vinkelsliber og skære lidt rundt i kanten eller er der en anden metode der ikke sviner så meget og fungerer bedre?
7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Har du startet med "det sjove" det lyder som lidt bagvendt.

Du bør begynde lidt ude fra væggen. Når du har dem på midten  oppe, har du jo øvelsen. kan du komme til at støde ind under, så løsner de sig ofte fra gulvet. Ikke bare på et sted men langs kanten. Måske ikke i et stykke. Hvis den sidste række vægfliser er sat ovenpå gulvfliser, håber jeg du har en rest af multipuds

Det er da klart at en tur med en lille diamantklinge rundt i kanten, vil forbedre chancen for at din pudsning overlever. Men der resterer jo lidt i hjørnet hvor vinkelsliber ikke kan nå.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Har skåret lidt ind med vinkelsliber og virkede super... At banke fliserne op er en anden sag.... Havde håbet de ville slippe i store stykker..... NO SUCH LUCK

Det er da rart at du bor i et kvaliteteshus, Hvor man da har lavet flisearbejdet godt


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
He... Ja det kan man vel godt sige <img src='http://www.lav-det-selv.dk/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2013//emoticons/smile.gif' align="absmiddle" border="0" class="afEmoticon" />

Når jeg engang bliver færdig med at banke fliser op hvor plant skal det så være.... Jeg tænker hvor nøjeregnende jeg skal være med at gå det hele med?

Der kommer en murer og ligger fliserne så må godt være lige så han kan gå i gang med det samme han kommer
Annonce

Der må godt være små huller NEDAD, men alle pukler og knaster OPAD, vil genere ham. Man kan købe en  diamant kopskive sliber, til at montere på en lille vinkelsliber. Det er et H....... svineri. Du kan også slibe f-eks med en lille betonflise, hvis det er mindre stykker.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
http://up-it.dk/dl/g7z/
http://up-it.dk/dl/wyg/

Her er det endelige resultat... Vil en støvsugning ikke være det sidste der skal til. Kan ikke umiddelbart se det meget jævnere ?

Lod mærke til at der er et mørkt område ved væggen... Kan det være en vandskade?
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis