Vand trænger ud bag panel i kælder

Hej.

Vi har nyligt købt et hus fra 1939 med kælder, i denne kælder er der et rum med rå beton gulv, og et badeværelse med klinkegulv, samt et andet rum også med klinkegulv. 

Vi har opdaget at når det regner, så løber der vand ud mellem dør karm/panel og klinkegulvet inde i badeværelset (vi har set det før, men troede det var fra tørretumbler da vand pølen løber hen og ligger foran den).

Inde i badeværelset stikker der et plastic rør op, som jeg ikke helt ved hvad er til, men rundt om dette rør trænger der også vand ind.

Jeg har håndklæder liggende natten over, og måtte alligevel bruge 3 håndklæder på at tørre det vand op der ikke blev suget af det første, så der kommer altså en del vand ind i løbet af en nat.

Da det kommer ind/op midt i kælderen (Det kan faktisk ikke blive mere midt i kælderen), tænker jeg det er fordi grundvandet stiger under regnvejret og presser sig igennem. Hvad tænker i ?

Hvilken fagmand / gruppe skal jeg have fat i for at få til at kigge på dette ?

på forhånd tak.

 

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Jaykdk

Velkommen til forum

Jeg tænker det samme som dig - opstigende grundvand eller måske blot regnvand der ikke kan komme væk. Vi tager det sidste først.

Kan der være en brønd som skal renses for at regnvand kan komme væk? Måske til tagvand måske i bunden af din kældernedgang? Benyt lejligheden til at få overblik over din kloak, fordi det kan være der problemet er. Måske kan den tidligere ejer hjælpe.

Hvis du ikke vil rense den selv, kan en slamsuger spule den ren + dine rør.

Hvis det ikke er tilfældet:

Så tænker jeg ejerskifteforsikring

Så undrer jeg mig over at den tidligere ejer ikke har oplyst noget, da det ikke kan være et nyt problem.

Så den fagmand du skal have fat i, kan være en advokat i første omgang

Når ansvaret er fordelt giver det sig selv hvilke håndværkere du får brug for.

Skriv igen hvis du støder på flere spørgsmål <img src='http://www.lav-det-selv.dk/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2013/emoticons/smile.gif' align="absmiddle" border="0" class="afEmoticon" />
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis