Regler for rør under gulv

Hej, jeg har er hulrum under mit trægulv, og jeg kunne godt tænke mig at trække et par pex rør og montere en radiator på modsatte væg. Er det lovpligtigt at bruge rør i rør til dette?
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
nej, men det er klart det nemmeste og bedste
Har kun set de rør i rør man kan købe i silvan, og der var yderrører rimelig stor diameter, meget større end nødvendigt, så dem vil jeg helst undgå, for så meget plads er det ikke. Jeg lægger desuden også kun røret selv, det kommer en VVS mand og sætter radiatorer op når det er - det er bare nemmest at jeg får trukket de her rør selv for der skal også bygges et skab og sådan noget imens.

Tak for svare!
Forresten, der skal være to radiatorer, og jeg er også lidt i tvivl om hvordan de skal sættes sammen. Er det er sted man kan læse lidt om det, jeg har nemlig nogle spørgsmål.
du kører det i et T fra det rør.

Du kan sikkert godt nøjes med 15mm PEX. Men ja, tomrøret er 25mm, f.eks. http://www.billigvvs.dk/Roer-Fittings-Pex-roer-Fittings-Pex-Roer-Universal-til-Brugsvand-og-Varme--Wavin-Universal-Pex-Roer-I-Roer-15-mm-til-Vand-og-Varme-rl-50-mtr-276177.html

Det bedste var at køre det isoleret, medmindre du gerne vil have lidt gulvvarme ud af det også http://www.billigvvs.dk/Roer-Fittings-Pex-roer-Fittings-Pex-Roer-Universal-til-Brugsvand-og-Varme--Wavin-Universal-Pex-Roer-I-Roer-med-isolering-15-mm-til-Vand-og-Varme-rl-50-mtr-276273.html

Du kan (må) godt lave det hele selv, sålænge det er centralvarme.

Du kan afslutte PEX røret lige under gulvet og køre alupex op til radiatoren. Det er pænest.
Hej, hvad er dtr ulovlige i at føre frem/retur til en radiator i gulvet (RIR naturligvis) ?

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis