Bedste GDS-køkken

Hej alle,

Hvad er egentlig det bedste gør det selv-køkken? Jeg er ude efter at skifte vores 80'er-køkken med noget flot og godt funktionelt. Huset har ikke specielt skæve mål, så det vigtigste er god kvalitet i låger og skabe. Jeg har ikke behov for fx bordplader fra køkkenfirmaet, det tænker jeg kan fås bedre andre steder.

Jeg har hørt godt om Epoq (Elgiganten) - er der nogen der kender noget til dem?

Jeg havde tænkt kompaktlaminat til bordpladen, der har jeg set på Bordpladefabrikken, nogle her der har erfaring med dem?

Mvh
14 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej,

Jeg har gode erfaringer med HTH Gør-det-selv. Både mht. service og ikke mindst kvalitet.

Da jeg for et par år siden lavede køkken hos mine forældre, kunne Bygma i Roskilde levere sort kompaktlaminat bordplader til 1/3 del af prisen, i forhold til køkkenbutikkerne, så undersøg priserne lidt rundt omkring, da de svinger MEGET.
Kvaliteten på pladerne her var tip-top og de står stadig som nye her to år efter!

Indehaver af firmaet KV Sikring. Jeg sælger og installerer tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol til private og erhverv. Jeg er bl.a. forhandler af Jablotron. Se mere på www.kvsikring.dk

Kan anbefale IKEA hvis du kan finde fronter du kan lide.
Hej,

Tak for de svar der kom. Er der virkelig ikke nogen der har brugt Epoq?
kan komme med et par input ang kompagtlaminat bordplader, jeg har dem selv syntes de ser eksklusive ud meget ridsefaste men iflg montøren, der har været montør i 32 år skulle de være noget fanden har skabt til montering, da mine kun er 12 mm tykke er der jo ikke ret meget bordplade at skrue i og da der skal forbores inden skruning, borer men nemt igennem og så er det tabt tur, og desuden er prisen jo i den absolut højeste ende hvad angår bordplader, men ud over det er jeg 100 % tilfreds med kompaktlaminat bordplader
Annonce
...noget fanden har skabt til montering...

Et borestop (link) kan ikke anbefales nok, og samtidig er det en meget god idé, med jævne mellemrum at kontrollere, at det stadig sidder hvor man satte det (klog af skade ).


Mvh Regmos
Pensioneret tømrersvend, med ret til at bære sabel i krigstid.
Herfra kan IKEA absolut anbefales, og på en eller anden måde taler det vel lidt for sig selv
at de yder 25 års garanti !
Hvid du ikke bryder dig om deres låger kan jeg anbefale at kigge her: http://www.andshufl.com/
De har simpelthen specialiseret sig i låger til skabe fra IKEA.

Bedste hilsner
Bjarne

 

For snart 20 år siden installerede jeg ca 30 KVIK-køkken elementer + et par badeværelser.
Der har ikke været et eneste problem med nogle af disse, og det er blevet brugt meget intenst i alle årene. Madlavning hver dag, meget jævnligt til større fester. Ingen færdigretter eller take-away!

Med venlig hilsen
ktm

 

IKEA.

Har et 6år gammelt GDS fra IKEA, det holder sig meget fint. Kunne aldrig drømme om at købe de dyrere mærker, du betaler kun ekstra for navnet inde på siden af skufferne.... !  

 

Har monteret en del forskellige køkkener, (tømrer) og skulle jeg have et nyt idag, ville jeg køre i IKEA.

Jeg ville vælge det billigste, du kan finde og være fuldstændig ligeglad med kvaliteten. Et køkken i dag, har måske en levetid på 10-15 år, før man gerne vil have et nyt. Ikke fordi det det er slidt op, men fordi det ikke er "moderne" mere. Det er ikke som "i gamle dage" hvor et køkken skulle kunne holde 50 år. Jeg vil våge den påstand, at alle køkkener du kan købe i dag godt kan overleve 10 år.
I min optik er der to muligheder: Udskifte billigt køkken hvert 10 år, eller udskifte et køkken som koster det dobbelte hvert 20 år. Jeg er ikke i tvivl om, hvad jeg ville vælge.
Brug evt. lidt ekstra på bordpladen. Det er den som slides, og den som er mest synlig.

Jeg har selv en dyrere granitbordplade på et billigt gds hth køkken. Det skal nok holde de 10 år indtil jeg skal have et nyt.

25 års "garanti" på et IKEA køkken kan jeg ikke bruge til noget. Det er alligevel skrottet efter den halve tid.

Der er yderligere 4 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis