Hej Her inde.
I lyder som de eksperter, som jeg har brug for, noget professionelt rådgivning fra.
Jeg er i fuld gang med at opstarte en, mindre produktions virksomhed, og for at gøre en lang historie kort, så har jeg udviklet et hårfjerningsprodukt, lavet af sukker og vand. Jeg har altid bare lavet det i en gryde på mit eget komfur, men som i sikkert ved kan det ikke lade sig gøre at nedkoge større mængder sukker i en alm. gryde uden at det bliver sort.
Derfor har jeg nu købt en vacuum koger, hvor jeg skulle kunne nedkoge ved lav temperatur, så sukkeret ikke bliver sort, men jeg kan ikke få vand ud af den som jeg gerne vil, så jeg kan nedkoge mit produkt.
Det fungerer nogenlunde hvis jeg koger ved 100 grader, (så kan jeg godt "tage" vand ud gennem vacuum pumpen) men når jeg kommer ned på de ca. 60 grader som det helst skulle, så koger... det godt nok stadig, men der kommer ikke vand ud gennem pumpen...
Kan i på nogen måde hjælpe mig, evt. se om der er noget jeg mangler på mit nye udstyr eller lign.?
Billedet som er vedhæftet er mit nye vacuum koge system.
Jeg er virkelig presset da jeg efterhånden har en ret stor kundegruppe, og jeg får svært ved at kunne producere til dem hvis ikke jeg finder en løsning på problemet...
Vivi Henningsen