Hej LDS'ere
Vi fik for nyligt et nyt (brugt) køleskab installeret af vores udlejere, ifm. vores indflytning.
Desværre ser det ud til at det slet ikke køler optimalt, idet jeg nu har målt temperaturen i det vha et glas vand
stående i midten hen over natten.
Temperaturen kommer ikke under 12,1 grad - og det vel at mærke selvom der er skruet helt op for termostaten!
Tingene er ikke pakket deri - og der blev målt med en kalibreret industri logger til væsker
Køleskabet er af den fritstående type, men er sat ind i et køkkenskab med ca. 35-40 cm fri luft op til skabets overkant.
Skabet er af mærket Candy som jeg ikke kender meget til.
Min teori er at skabet køler effektivt nok idet bagpladen deri er ganske frossen (dråberne derpå er is), men det virker som om luften ikke cirkuleres og fordeles nok til at holde varene kolde.
Lyder dette plausibelt?
Dertil skal siges at jeg i mit tidligere hus havde et køleskab af mærket Blomberg - og det var med cirkulerende luft og var yderst effektivt kølende.
Hvorom alt er har vi derfor besluttet at investere i vores eget køleskab og bare opmagasinere udlejerens!
Derved opstår et andet problem, for skabselementet i køkkenet er kun 57 cm bredt - og når jeg søger kan jeg ikke finde et eneste skab med ventileret køl der er under 60 cm bredt - af den fritstående type..
Kan det virkelig passe?
En løsning kunne da være at købe et integrerbart køleskab, men så skal vi have fat i en matchende skabslåge til
resten af køkkenet - og vi aner intet om køkkenets oprindelse..
Er der nogle råd til hvordan man kan identificere elementerne i sådan et køkken? - det ligner nemlig ikke noget
billigt bras, som jeg ser det..
Undskyld den lange post - håber nogle kan komme med et par fornuftige svar - eller bare nogle gode råd..