Tilslutning af bordopvaskemaskine

Hej
Kan min vandhane klare at få tilsluttet en bordopvaskemaskine, hvis jeg får monteret den rigtige overgang. Eller er jeg nød til at montere den under vasken?<img src="/Portals/0/activeforums_Attach/346_image.jpg" border="0" class="afimg" /><img src="/Portals/0/activeforums_Attach/346_image.jpg" border="0" class="afimg" /><img src="/Portals/0/activeforums_Attach/346_image.jpg" border="0" class="afimg" />
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Armen på din vand hane er ikke beregnet på at stå med tryk på, så ned under skabet med slangen.
Jeg tror det er et markeds flop, for jo du kan da godt montere det til en vanhane, hvis den vandhane er uden svingtud. Da jeg var yngre havde vi blot to vandhaner ved køkken vasken, en til koldt og en til varmt ( det var dog en luksus jeg først fik da jeg var omkring de 30 år.
Så måske de skulle være mere korekte i deres salgs materiale og fortælle at det kun er en gammel dags vandhane den går på.
Hvis der skulle være andre der løber ind i dette problem så findes der et utal af videoer på Youtube der viser hvordan man tilslutter en bordopvaskemaskine. Det er ofte nemmere at få det vist en at få det beskrevet ;-)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis