Udskifte netforbindelse til 4G-WiFi-router - erfaringer?

Hej Forum

Synes at priserne på bredbånd har taget himmelflugt efterhånden. Mener vi giver 284 kr/md for 20/20 eller lignende ved HEF, og det er deres "langsomste" forbindelse, og det ser ikke ud til at kunne gøres meget billigere andre steder
Sjovt sammentræf at forbindelserne er blevet hurtigere og priserne højere - men muligheden for at bibeholde en langsommere forbindelse til lavere pris er forsvundet  Seneste tiltag var en prisstigning på 10 kr/md uden egentlig grund!

Vi overvejer at investere i en 4G-Wifi-router, og så f.eks. 8GB/md fra Telmore til 129 kr/md.
Vi er 2 voksne i husstanden og snart 2 børn. Ser Netflix af og til, og bruger ellers forbindelsen til alm. internetsurfing, og sjældent download af større filer.
Der er en arbejdsgiverbetalt 3-internetforbindelse på en tablet, og en telefon. Dertil en telefon med Telmore-abonnement også inkl. mobilt netværk.

Det var nærliggende at nøjes med de 3 mobile netværksforbindelser, og således spare 3400 kr/år, men det harmonerer vel ikke så godt med tilslutning til trådløs printer og NAS? (Det skal gerne spille "ordentligt" sammen )
Derfor tanken om en ny 4G-router med WiFi til 1548 kr/år i abonnement.

Hvad har I gjort jer af tanker, og hvad fungerer i praksis?
På forhånd tak
Andreas
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
8 gb i måneden er ikke møj , nu har vi en switch der er administreret dvs jeg kan se trafikken på den og på en måned ligger vi på 5-60 gb i trafik og fordelt over 2 computere og en ip telefon

4g kommer aldrig til og køre som en xdsl forbindelse
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis