Hvilken bil er den bedste

Hej LDS...
Et ret svært spørgsmål og nok et hvor det er svært og nå til enighed.

Men har nu et stykke tid gået og kigget på brugtmarkedet af biler, Og på de kommentarer folk har til de enkelte biler. 
Synes enten så har de store problemer mekanisk eller også er de slemme til og få rust (selv om de undervognsbehandles.)
Så ville høre herinde hvilken bil i ville anbefale.?
Krav er den skal kunne trække trailer på ihvertfald 1500 kg,
have ok lavt brændstofforbrug,
koste max 150.000 kr.
Have lavt km tal (max omkring 100.000) 
Den skal ikke være enormt sløv men er heller ikke ude efter en bugatti. (hvilket også ville overskride budgettet betydeligt )
Den skal være pålidelig, altså være godt bygget. 
Ikke have kæmpe rustproblemer. 
Den må max have 14 år på bagen.
Må ikke koste spidsen af en jetjager hver gang den skal have lavet alm service som eks Mitsubishi gør det grundet enormt dyre reservedele. 

Er ikke ude efter en specifik bil. Kun en anbefaling af hvilken i ville kigge efter som lever op til de ting jeg har listet. 

Har idag en mazda 323 F fra 99. Kører fantastisk, og er super rent mekanisk, ingen gearkasse problemer, motor problemer eller lign. Og har aldrig haft det. Men den har problemer med rust i skærmkanter hvilket jeg er ved og være lidt træt af. 

Har kigget lidt efter eks mazda 6 (problemer, rust)
Og har kigget efter BMW 330D (problemer, sluger en del brændstof.)

Håber i kan komme med gode forslag. 


29 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
En Passat gar man ikke helt galt af. F.eks som denne:
http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/vw/passat/19-tdi-105-comfortline/2070472

Eller en Mondeo som denne:
http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/ford/mondeo/18-tdci-125-trend/1996368

Chr.

Selvrensende filter = et filter du selv skal rense.

Bankrådgiver = Rådgiver banken om, hvor mange penge de kan plukke kunden for.

Alt hvad jeg gør er forkert. Deri går jeg aldrig galt.

Kig evt. på en Kia Ceed eller Hyundai i30.
Det er stærke biler, som er godt bygget!
Jeg har selv kørt over 100.000 i en Ceed, og der har ikke været det mindste problem med den.
Vores er fra 07, og har ingen rust.

Pga. pladsmangel, ville vi gerne have en stationcar. Jeg fik tilbudt en meget billig Skoda Octavia fra 08 som jeg købte.
Sammenliner jeg Octaviaen med Ceed'en, så kører Ceed'en mindst lige så godt, og de er skruet nogenlunde lige godt sammen.

Hvis ikke vi fik Octaviaen så billigt, så have jeg købt en Ceed stationcar. Du får rigtig meget bil for pengene, med masser af udstyr. Vores er en 115hk turbo diesel, og den er sgu kvik nok.
Hej Chr..

Tak for input.. Passat'en er klart den flotteste af de 2 desværre kan jeg bare se mange dårlige sider hvis jeg går igennem hvad tidligere ejere siger, dyre reperationer, problemer med rust, og en del dele der skal udskiftes omkring de 100.000.
Ser jeg derimod på ford'en som ikke efter min mening har udsendet med sig, men ser jeg på tidligere ejers udtalelser må jeg indrømme den nok vil komme med i mine overvejelser for som jeg kan se virker det som om folk har været super tilfredse.. Og kun ganske få fejl.
Men vil meget gerne høre fra flere. Og også gerne med en god begrundelse bag, så helst en bil folk selv har noget erfaring med. Vil også gerne høre hvad jeg skal holde mig fra ud fra erfaringer..

Ok så kan jeg bidrage lidt omkring Ford Mondeo. Er nu på min 3. Ford Mondeo og før det 2 Ford Escort'er, så jeg har kørt Ford stort set hele mit "køreaktive liv". Alle købt fra ny.

Den nuværende er en Mondeo 2.0 Diesel med 140HK fra 2008 (MK4). Den forrige var en 1997 årgang (MK2) og modellen imellem (MK3) har jeg ikke haft, da jeg har mine biler i ca. 10 år.

Hvis du kan finde en model MK4 (den nuværende) fra f.eks. 2007/2008 i dit prisleje får du en meget pålidelig bil, der kører godt og har en OK brændstoføkonomi, svarende til andre biler fra den årgang.

Der er en del Mondeo på brugtmarkedet, hvilket skyldes, at det er en yndet bil til repræsentanter - ja selv politiet har kørt Mondeo i flere år. Ja, Ja de kører også Passet, men slet ikke i samme omfang som Mondeo.

De store udvalg, gør også at prisen er lav, så man får meget for pengene. Jeg tør slet ikke tænke, hvor lidt jeg kan få for min egen pga. det store udbud. Det betyder, at en køber får virkelig megen bil for pengene.

Jeg har ikke haft nævneværdige problemer med den, ingen rust (det var der i den forrige) og så kører den virkeligt godt. Det er en stor bil med rigtig megen plads - også på bagsædet - og et enormt bagerum. Derfor fylder den også godt i en P-bås eller et P-hus.

Og udseendet? Nu ved jeg ikke om det er MK4 modellen eller MK3 du har set på, men jeg er da slet ikke enig med dig i at MK4 modellen ikke har udseendet med sig - men det er jo individuelt :-)

Min næste bil kunne nemt være en Mondeo igen - og nu kommer den nye model, jo til efteråret ;-)
Annonce
Hej Aaroe..

hehe sjovt som de biler man typisk forbinder lidt med noget skod nu viser sig og have rigtig gode anmeldelser ved tidligere brugere, her tænker jeg forden og kia'en. Må indrømme den også kommer med i overvejelserne.
Et andet bud er en Octavia som denne:
http://www.bilbasen.dk/brugt/bil/skoda/octavia/20-tdi-elegance/2070763?utm_source=criteo&utm_medium=display&utm_content=2070763&utm_campaign=reta&criteo=1

Så vidt jeg husker kan den vejes om, så den må tage 1550 kg på krogen, men det skal selvfølgelig checkes.
Jeg har en 14 år gammel Octavia. Stort set ingen rust og aldrig problemer. Udstødningen er stadig den originale efter 300.000 km!

Chr.

Selvrensende filter = et filter du selv skal rense.

Bankrådgiver = Rådgiver banken om, hvor mange penge de kan plukke kunden for.

Alt hvad jeg gør er forkert. Deri går jeg aldrig galt.

At kalde en Mondeo for tysk er da noget af en vildledning, det er iøvrigt den mest defekte bil som jeg har ejet, både mekanisk og rust mæssig.
Hvis en så fin bil som en Mazda har problemer med skærmkanterne så skifter man dem og kører videre.
René
Det er vel ikke helt ved siden af, at kalde en Mondeo for tysk. Den er designet i Køln og produceret i Belgien (Genk). Det bliver den nye model så desværre ikke da de lukker fabrikken i Genk og flytter den til Spanien.

Men det er også svært i dag at sætte "nationalitet" på bilerne, de produceres jo mange forskellige steder i verden.

ALB69 hvilken årgang var den Mondeo, du havde problemer med?
Lige en tilføjelse...
Min far kører autohjælp hos Falck... Hver gang vi taler om biler, så griner han og siger, at hvis der ikke kørte franske, og tildels også tyske biler på de danske veje, så ville han være arbejdsløs :-)
De gange han været kaldt ud til en Toyota, Kia eller Hyundai - kan tælles på én hånd :-)

Specielt VW's 2,0 TDI 20 ventils motor... Det er det værste lort siger han. Min fætter og svoger er begge mekanikere med speciale i VW, og de siger det samme.

Hvis du vælger en VAG bil med dieselmotor, så sørg for at det er 1,9 TDI 105hk med 8 ventiler. Den lyder som en traktor, men du kan ikke slå den ihjel.
Der er yderligere 19 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis