Køkken bordplade

Skal have lagt en ny bordplade på i køkkenet, 40 mm ask, som skal have en gang hvid olie. Spørgsmålet er skal bordpladen have olie på begge siden inden montering, hvilket er temmeligt BESVÆRLIGT. Eller er en gang olie på den ene side efter montering tilstrækkeligt?

Jeg ved at det anbefales at oliere på begge siden, men har det reelt nogen betydning. Ved senere efterbehandling, er det jo kun den ene side der kan få olie alligevel.
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er bydende vigtigt at give den olie på begge sider for ellers vil den med meget stor sandsynlighed begynde at "slå sig" blive vind og skæv.

Må jeg på min vanlige vis takke på forhånd for et eller nogle svar?
Med venlig hilsen 
maskinsnedker. (emeritus)

Den korteste vej mellem mennesker er et smil.

Hmm ... altså ingen vej udenom, øv, øv, øv  2 plader á 3 meter fylder altså en del, og skidtet skal jo helst ligge indendøre, når de skal have olie.

Hvorfor "slår" et spisebord, der aldrig har fået olie på begge sider, sig ikke ??
Træplader skal så vidt det er muligt have olie på begge sider. Når man producerer møbler sørger producenterne for at træet som udgangspunkt har fået olie over det hele.

Når I begynder at bruge jeres bordplade, skal I være ekstra opmærksomme omkring vasken og der hvor vandet kommer til at "ligge" på bordpladen. Her kan I risikere at bordpladen bliver sort, hvis I ikke sørge for at give nok olie.

God fornøjelse med jeres nye køkkenbord

God fornøjelse med dit projekt.


Med venlig hilsen


Tibberup Høkeren


www.tibberuphoekeren.dk


 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis