Skoda/Mercedes

I http://www.lav-det-selv.dk/ubb/Forum2/HTML/001413.html har man nu blandet Skoda og Mercedes ind i underlimning af en vask.
Der sker s'gu noget på siden.

Det minder mig om en sød lille historie, som jeg håber begge mærke-kørere vil tilgive mig, da det skete for 10 år siden.

Skoda-direktøren var på besøg hos Mercedes, og så hele produktionen med robotter osv. Til sidst var der et rum, hvor arbejderne kom en kat ind i Mercedesen og så gik til frokost.

Skoda-direktøren var lidt rådvild og spurgte hvad det skulle gøre godt for.

Mercedes-direktøren svarede - det er klart - er mis levende, når frokosten er slut, er de utæt og må laves om og er mis......

Et år senere var der så genvisit, og Mercedes-direktøren så også hele produktionslinien, og var imponeret over hvor langt man var nået hos konkurrenten.

Også her havde man et kvalitetsrum, og også her satte man en mis ind i bilen og gik til frokost.

Oprigtigt imponeret udbrød Mercedes-direktøren - hvad gør I så ved alle de døde katte?

Skoda-direktøren kiggede forundret på ham og sagde: Hvad mener de? Hos os er kvalitetskravet, at er mis løbet ud, mens der blev holdt frokost, må bilen laves om. Er den der fortsat er bilen god nok.

- JørgenE

PS. - Skoda fremhæves som et supergodt køb i dag af bl.a. Bilmagasinet!! (og der følger ikke nogen kat med - gad vide hvor den er blevet af )

Mvh. JørgenE
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej igen.

Jo Jørgen, der er skam "kat" i en Skoda. Den sidder efter på udstødningen, og sorterer grimme affaldsstoffer fra biggrin

Mvh
ThomasB
PS. Jeg kan nu bedre forstå hvorfor der står "kat" på så mange biler biggrin
Nej, kat = katalysator . . . . .

men den har du vel også pillet af, for at få 0,5 flere HK (heste - sikke dog en dyresnak) biggrin

Mvh
ThomasB

En Mercedes spinder vel som en mis eller hvad?
En gendigtning, frit fra hukommelsen…

Der var engang en tysk professor, som kom kørende i sin Skoda. Professoren havde frygtelig travlt, for han skulle holde foredrag for en masse vigtige mennesker. Han kørte ad landevejen, for bilen var jo ikke så hurtig, at der var tid at spare på motorvejen. Pludselig lød der en skurrende lyd fra motoren. Professoren kunne nervøst konstatere, at der kom røg op fra motorrummet, og kort tid efter gik motoren fuldstændig i stå.
Professoren skyndte sig ud og stod øjeblikket efter og stirrede stresset på en rygende motor, han ikke anede, hvad han skulle stille op med. Han kikkede på uret; uha, klokken var mange. Så fik han pludselig set, hvor han var, og håbet steg i hans bryst, da han så, at han var gået i stå ud for et Mercedes værksted. Han ilede ind på værkstedet og fandt nogle store, stærke mekanikere, der stod med hovederne begravet i motorrummet på en kæmpe Mercedes.
Professoren råbte dem an, og da mekanikerne kikkede op, klagede han sin nød. Mekanikerne lyttede roligt, nikkede indforstået til hinanden og fulgte med professoren ud til hans Skoda. De kikkede ned i motorrummet, og med et skævt smil nikkede de igen til hinanden. Så tog de fat i hver sin ende af Skoda'en og bar den ind på værkstedet. Professoren blev bedt om at vente udenfor, så skulle mekanikerne nok se, hvad de kunne gøre for hans lille bil.
Professoren skulle ikke vente længe. Der gik kun ti minutter, før dørene gik op, og mekanikerne kom ud, bærende på hans bil. De satte bilen, hvor den havde stået før, og gav professoren nøglen i hånden. Tavs af overraskelse over den hurtige ekspedition satte professoren sig ind ved rattet og drejede startnøglen. Jamen; bilen spandt jo som en kat! Glædestålende sprang professoren ud, men lagde straks ansigtet i bekymrede folder, da han spurgte, hvad det skulle koste ham. Åhr, stik os en hund, sagde den ene mekaniker. Lettet over prisen gav professoren dem lidt ekstra og satte sig ind i bilen igen.
Professoren spændte sikkerhedsselen og satte bilen i gear, imens mekanikerne luntede tilbage til deres gøremål. Professoren gassede op et par gange med koblingen nede. Summ, summm; aldrig havde bilen lydt så dejligt i hans ører. Han slap koblingen og mærkede hvordan bilen med voldsom kraft tog fart. Faktisk nåede professoren lige at tænke på at lette foden fra speederen på grund af den overraskende fart bilen nu skød, da han brat blev standset. Han blev næsten slået ud, da han røg helt frem over rattet, fanget i sikkerhedsselen, blot for at blive flået baglæns, da bilen under voldsom fart nu pludselig fræsede tilbage. Helt omtumlet blev han mast ind i sædet, da bilen nåede det sted, hvor han tidligere var gået i stå, og han havde nær brækket nakken, da bilen atter fløj kraftfuldt frem. Nu havde professoren imidlertid samlet sig nok til at få lettet foden fra speederen, og han kørte ganske forsigtigt fremad. Samme sted som før stoppede bilen igen og gled baglæns. Ud for værkstedet slukkede han motoren og steg ud.
Professoren kom lettere omtumlet og en smule forslået ind på værkstedet og fandt igen mekanikerne med hovederne begravet i motorrummet på en kæmpe Mercedes. Med stor indignation klagede professoren atter sin nød. Den største af mekanikerne kikkede sløvt op og sagde; Åhr, hvad havde du forestillet dig? Din motor var kaput, og det eneste, vi kunne få plads til, var en gammel viskermotor fra en Mercedes!

------------------
Venligst

Thye

<p>Venligst<br /> <br /> <br /> Thye</p>
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis