Outline vinduer

Jeg er igang med renovation af mit hus og har i den forbindelse købt 2 nye vinduer ved outline (træ/alu med 3 lags glas) . Jeg bliver informeret om leveringsdagen men de bliver leveret meget tidligt om morgenen så jeg når ikke hjem fra nattevagt inden. De står i indkørslen og ved nærmere eftersyn konstaterer jeg 2 større flænger, hvor træet er på vej til at brække af ca 25 cm i længden og 1 cm i dybden. Jeg tager straks kontakt til outline og Davidsen tømrerhandel men får at vide at de omtalte skader ikke er reklamationsberettiget.
Kan det virkelig være rigtigt at det er hvad man skal forvente med nye vinduer og fra et firma som outline.?
Gode råd modtages gerne.<img src="/Portals/0/activeforums_Attach/293_image.jpg" border="0" class="afimg" />

Med venlig hilsen

Peter Bach
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvor er skaderne? Det er svært at orientere sig på billedet.
Vil de være synlige, når vinduet er monteret?
Det er formentlig ikke noget der vil have betydning for vinduets holdbarhed, men det siger da lidt om kvalitetskontrollen hos Outline...
Ja jeg er ærligt talt heller ikke videre imponeret. Det er meget tydeligt og de har jo pakket vinduet ind i klar plast efterfølgende.

Med venlig hilsen

Peter Bach
Jeg synes også det er lidt sølle, at de slet ikke vil have noget at gøre med det. Hvis det er noget der er helt uden betydning kunne man jo give lidt kompensation for at bevare den gode stemning. Uanset hvad, så er det jo noget du formentlig ville være gået langt uden om, hvis du selv havde "taget dem ned af hylden".

Vi har i hvert fald fået behandlet reklamation for mindre skader end det hos et andet vinduesmærke. Det kan så godt være, at det der har reddet os er, at vi havde en entreprenør imellem os og fabrikken. Det burde dog aldrig spille en rolle hos en seriøs leverandør.
Nu er det jo komplet umuligt at se hvor skaden er udfra det billede, er det på selv karm kanten mod væg, dvs. et stykke der lukkes inde bag fuger, så er det fuldstændigt lige meget ja.

Nu kan den skade jo altså godt være sket efter det er pakket ind, det er lidt svært at se på billedet, hvor præcis det er, men det er altså set før.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis