ulovlig yamaha why

Hej til jer.
Jeg blev stoppet af Jens betjent sidste uge. Yamahaen paa rulle feltet, og den koerte 45,8 km/t. Fik at vide den var ulovlig og at det skulle laves ellers ville jeg faa konfiskret scooteren. Tog ud til thansen, og de sagde det var afstands skiver jeg skulle have. Fik 32 stk. Saa er det jeg spoerger!! skal alle 32 skiver bruges eller hvad? Har ikke en skid forstand paa det, saa haaber nogle kan hjaelpe.
Vh. jesper
13 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Er de da ens de skiver ? Så vidt mig bekendt skal der kun en skive i variatoren.

Hej

Vil henvise dig til scootergrisens hjemmeside ang begrænsninger se her: http://scootergrisen.dk/scooterhjemmeside/begrensninger.php

Den sætter dig ind i hvad den forrige ejer måske har pillet ved. der er jo ingen garanti for at det er variatoren der er pillet ved, kunne være en ledning der er pillet af cdi boksen, husk at når du får gjort den lovlig, og det vil være en rigtig god idé for hvis ikke, så snupper Jens betjent den næste gang du bliver stoppet, husk eventuelt at omdyse den, hvis den har været tunet, ellers vil den måske ikke køre lige så godt

God fornøjelse
Hilsen Mekkeren

Trying is the first step toward failure...But failure is the first step toward experience
Kan være det er en 45 km/t du har.
Prøv og slå stelnummer eller nummerplade op på http://motorregister.skat.dk/dmr-front/appmanager/skat/dmr?_nfpb=true&_nfpb=true&_pageLabel=vis_koeretoej_side&_nfls=false og se om der står lille knallert eller stor knallert.
Eller også giv mig det så kan det være jeg kan finde ud af noget.

Du kan købe en ring hos en Yamaha forhandler.

De der tynde skiver er vist til at finjustere variatoren med som de også skriver på hjemmesiden : http://www.thansen.dk/product.asp?c=10821699179&n=1706576557&pn=-1790818035
De kan da sikkert godt bruges i stedet for en ring, jo flere du sætter i jo lavere topfart får scooteren.

Men du kan jo starte med og kigge om der sidder en ring i forvejen mellem de forreste remskiver.
scootergrisen.

sjovt nok at 30 kmt. modellen de bruger mere benzin end 45 kmt. modellen.
så 45 modellen køre snildt 15 km mere per liter. benzin.!
det er nok fordi 30 kmt. modellen "køre med flere omdrejninger.
end 45 kmt. model.!

et stort lidensskab i scootere.
og et stort arbejd med hjemmeside. til lykke med at tage styrthjelm af.!

   @Hans2Hansen

Det er da den mest tåbelig udtalelse du til dato er kommet med:

til lykke med at tage styrt hjelmen af.!

At køre knallert eller mc uden hjelm, er totalt hul i hovedet og i den grad ulovligt.

Jeg ved godt at der er mennesker der kan få papir på at de ikke behøver at have hjelm på, jeg personligt finder det dybt beklageligt at de så sætter sig op på et motoriseret køretøj.

Annonce
Ja det er det med de unødigt høje omdrejninger det gør at den bruger meere benzin. Men 45 km/t kan også være begrænset så den bruger mere benzin.

Det bedste må være at gøre variatoren ubegrænset så kileremmen kan komme helt op også når man køre så giver man gas til at kileremmen lige køre i øverste gearing og ikke mere. Så køre man vel længst på literen.
Jah det er meget godt, men du ved også at det koster kortet hvis du bliver taget på en 45 der kan komme over 50 km/t.. og det gør den jo når du ændre på den forreste skive.
det er kun en 30 knallert. det er tjekket. vedr skiverne kan jeg ikke finde netop min model scooter paa scootergrisen. Jeg fik ogsaa nye ruller, 6,5 gram. Jeg kaemper stadig med at faa svinghjulet af, har ikke en slagnoegle, saa er ved at opgive og tage til Harry motor for at faa den lavet, men det bliver jo dyrt naar et aut vaerksted skal rode med det. Bare man havde behold den gamle puch super, den kunne jeg selv lave, men det med variator osv,, ja det har jeg ikke en skid forstand paa.
Vh jesper
Jeg har netop tilføjet Yamaha Why på hjemmesiden : http://scootergrisen.dk/scooterhjemmeside/altomyamaha.php#yamahawhy
Du kan eventuelt hjælpe med info til den.

Hvis du skal ind til rullerne skal du have variatordækslet af på venstre side af motoren også skal du have et værktøj til at holde den forreste yderste remskive. Du kan for eksempel bruge en stempelstopper som du skruer i tændrørshullet.
Kan være den her passer : http://www.thansen.dk/product.asp?n=317992332&pn=317994001
Og hvis du ikke lige har en stempel stopper, kan du bruge et stykke flettet line. Det stopper du ned i cylinderen ved tændrørs hullet, det er noget blidere ved stemplet. Men pas på at du ikke for det ned så det klemmer i skylle kanalerne. Fidusen er at du med en stump ståltråd måler stemplets gang i cylinderen., det skal være på vej op og sidde ca. halvejs oppe når du stopper linen ind. Jeg bruger en 10 mm. line.
Der er yderligere 3 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis