Tråden er låst

Rabat på malervarer til lav-det-selv medlemmer

Hej Lav-det-selv forum.

Da Jeg har startet en ny netbutik der sælger maling, ønsker jeg at give 10% rabat til alle medlemmer af lavdet-selv forum, på de i forvejen nedsatte produkter.
Siden Hedder mestermaling.net og sælger produkter fra PP Mester Maling, som typisk sælger til professionelle malere i hele danmark. Produkterne har en meget høj kvalitet og kan og skal absolut ikke sammenlignes med discount malinger fra jem & fix, røverkøb osv. Jeg har selv brugt produkterne i mit malerfirma i mere end 10 år, og kan stå inde for kvaliteten af produkterne. 

PP Mester Maling er datterselskab af flügger og levere samme kvalitet, dog med et mere begrænset embalage sortiment, med billigere priser til følge.

Så tag godt imod dette tilbud, og anmeld os gerne efterfølgende på trustpilot eller på vores facebook side. Vi tager også gerne imod likes på facebook og google+, vi har brug for dem <img src='/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2013/emoticons/biggrin.gif' align=
Rabatkoden i skal benytte er: lav-det-selv
Hvad ellers...

Håber det kan bruges


Med venlig hilsen

Kenneth


Med venlig hilsen 

Kenneth

mestermaling.net

Hej Lav-det-selv forum. Da Jeg har startet en... Vis hele indlægget
12 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
@hhaaamsdk
Når du har været udsat for de første 100 af disse reklamenassere, vil jeg gætte på, at du også bliver træt af dem.
Ved du for øvrigt, at der er firmaer, der lever af at organisere den slags golde nassereklamer?
Dem har vi også haft en del af, men de har åbenbart lært, at de kan spare sig deres anstrengelser her på GDS!

Jeg bevarer det gode humør meget bedre ved at læse gode ærlige indlæg. Golde reklamer gør mig trist til det bitre grænsende, fordi disse reklamenassere i princippet tror, at vi er så småt begavede, at vi ikke kan gennemskue de som regel meget dårlige tilbud.

Med venlig hilsen
ktm

 

Ktm, jeg er helt enig i din bekymring. Og reklamer hører til på andre sider. Eller som minimum, i en sektion på forummet der kun er oprettet til det samme. Og jeg er da heller ikke så naiv at jeg tror han smider penge ud af vinduet ved at give os rabat. Min pointe er bare at manden, i en god tone, tilbyder noget maling det forkerte sted og det bliver han så nærmest truet på livet for at gøre. Og det mener jeg personligt ikke der kommer noget konstruktivt ud af. Lidt venlig vejledning havde været mere passende. ;-) det er bare det jeg siger.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også