Bremse slanger - ældre Suzuki

Hejsa

Jeg skal have skiftet min bremseslange til forbremsen på en gammel (ældre) Suzuki GS650, katana fra 1982.

Er der nogen af jer der har erfaringer hermed og ved om jeg kan købe et bremsekit og monterer dem uden alt for meget besvær?

Mvh Jens
Hejsa Jeg skal have skiftet min bremseslange... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Skrevet af uldal på 04 mar 2014 17:17
Nitter, nu tror jeg vi taler forbi hinanden. En bremseslange har normalt et eller to lag stål-flet udenpå lærred og gummi. Derpå er vulkaniseret et par lag termogummi af forskellig sammensætning. Og dermed slut. En armeret slanger, derimod har yderlig et eller ro lag vævet stål armering yderst. Dette fastholder faconen gennem meget længere tid og man " spilder" ikke væskemængde før caliperen.
Tja, det ved jeg nu ikke efter hvad du har givet udtryk for indtil dit sidste indlæg her. Havde du skrevet manden bør købe slanger med et lag ekstra armering end hvad normalt er, formoder jeg også andre kunne forstå dig. 

Om de omtalte slanger så findes har jeg ikke undersøgt, men ved at standart slanger er gode nok til at blive godkendt af bilinspektionen i DK.  

Kan dog ikke helt slippe tanken, at det der har gjort du syntes de der dobbelt dobbelt armerede slanger er bedre, er du også har fået hældt ny bremsevæske på systemet samtidig. 


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Jens, du måler blot længden på bremseslanger op og checker om der er banjo-tilslutning i begge ender. Armerede slanger fåes overalt hos mc- forhandlere og andre med mcudstyr. Husk at købe Dot4 bremsevæske og få pakskiver med til banjoerne. Det er lettest, hvis I er to om at lufte bremser ud. Du skal regne med en omkostning under 400 kr

 

Tak det er noteret, og har allieret mig med en kammerat, som er automekaniker, så satser på han også har en ide om hvad der foregår på en MC

Om det så er armeret eller ej - bare jeg kan bremse
Slangespecialisten.dk er et godt sted: Nemt, billigt, og special-lavet. Send dine gamle, og han laver nogle nye på mål.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis