HJÆLP! Toilet løber stærkt!

Hej! 
Vi er tre unge fyre, der bor i lejlighed sammen. Vores toilet, et Ifö med dobbelskyl, valgte igår ikke at virke mere - det startede med, at skyllet ikke gjorde det, vi bad om. Efter en hurtig søgning fandt vi ud af, at andre havde haft det samme problem, og man let kunne skille det ad, således det ville fungere smertefrit igen. 
Dog var vi lidt for hårdhændet, og det endte med, at fire 'dutter' røg af, sådan at indløbsrøret(?) ikke længere kunne tætsluttes. 
Nu står vi så med et endnu større problem end det, vi havde førhen. Vores toilet løber ustandseligt - det både larmer og er en uhyre dyr og ineffektiv at have toilet på. 

Vores spørgsmål er så: Er det noget, vi selv kan fikse?
Hvis ja, hvad skal vi anskaffe, og hvordan gør man? 
Hvis nej, hvor meget tror I, det vil koste for at få en VVS'er til at fikse problemet? 

Vi har vedhæftet billeder af grueligheden. 

Vi håber at få noget hjælp, for vi er virkelig på skideren! 
Mvh Toilettumperne 


4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej.. I burde kunne lukke for vandet.. den slange der er monteret til wc.. skal der sidde en ventil ved, som i kan dreje.. men brug det rigtige værktøj, ødelægger i den er i først rigtig på røven..
Mvh Jan
Hej Jan.
Vi har fået lukket for vandet, så det er ikke det, der er problemet. Problemet er, når vi tænder det igen, begynder toilettet at løbe, fordi at indløbsventilen ikke kan tætnes om det stykke, der er i bunden af cisternen.

Det kan måske ses på billedet her:
http://billedeupload.dk/?v=SUMKX.jpg

Cisternen skal af for og skifte det. Selvfølgeligt for sent nu, men der sidder en plastik ring der skal trækkes op for ikke og ødelægge det.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis