Ventilation i køkken

Jeg bygger et køkken/alrum på 36 m2 (med emhætte) - er det så nødvendigt med en egentligt rum-ventilator ved siden af - altså en elektrisk ventilator, der trækker luft ud, ELLER kunne man nøjes med en "friskluftsventil".

 I tilfælde af en  "friskluftsventil", hvordan skal en sådan så monteres - er det bare en ventil der kan åbnes/lukkes forneden, og derfra med "hul" gennem kanal eller slange ret op til tagudluftning, eller skal der indskydes andet imellem loftsventil og tagudluftningen, eks. klapventiler e.a..?

mvh KN 


V.H.

nk

 

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Alt efter hvor gamle dine vinduer er skulle det altså ikke være nødvendigt at lave en frisk lufts ventil, det er da også meget nemmere at åbne et vinde på klem end at skulle lave alle mulige foranstaltninger. Og tænk så lige på at al den varme du suger ud skal der nyt ind som skal opvarmes.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis