LED GY6,35 12 volt - passer til transformer?

Hejsa.

Jeg har desværre erfaret at alt det "nye" med LED-pærer, m.m., kan være lidt af en jungle at finde rundt i, med risiko for mange fejl og ting der ikke passer sammen. Derfor vil jeg lige forhøre mig om der måtte være nogle der har forstand på om denne LED-pære http://www.hero-ledstore.com/dk/bac...bqnidk64d0 passer i vore Torch-lamper med transformer? Jeg vil formode det er en ganske almindelig type transformer af de typer der nu sidder i sådan noget (har ikke lige mulighed for at skille en lampe ad lige nu, men der må være én der kender til det).

Jeg prøvede på forsøgsbasis at sætte denne G4-pære i for noget tid siden http://www.harald-nyborg.dk/p3928/led-paere-1-8w-g4-smd men det summer underligt - derfor er jeg nervøs for at førstnævnte heller ikke passer i. Vi har 4 lamper, så små 400,- er da også en sjat at smide ud, hvis nu de ikke virker.

Er der i øvrigt nogle der kender til førstnævnte firma?


Med venlig hilsen

 

Lars F.

7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Lars,

Mit gaet er at din gamle Torch lampe bruger en 12V AC transformer, Gamle halogen spots er ligeglade med om de faar vekselstroem eller jaevnstrom (AC eller DC) Lysdiode paererne foretraekker jaevnstroem (DC)
Grunden til at de brummer kan vaere at din stroemforsyning er en AC stroemforsyning. Proev at finde en der giver 12V DC i stedet.

Karsten
Hej Karsten.

Vore Torch-lamper er skam næsten spritnye ;-), men derfor kan det jo godt være jeg skal have fokus på det du siger - jeg må ud og se hvad der sidder i.

Mange tak for svaret.

Med venlig hilsen

 

Lars F.

Jeg kommer lige i tanker om at vi var nødt til at skifte den ene transformer (den i det mindre sæt Torch-lamper hvor transformeren sidder uden for lamperne) ud med denne http://www.harald-nyborg.dk/p1816/transformer-35-105va , men jeg kan ikke se nogle DC/AC-symboler på den. Er det mig der er imbicil? :-). Nogen der kan fortælle mig hvilken type den er?

Med venlig hilsen

 

Lars F.

Hej Lars.
LED pærer har bedst af DC, så det vil jeg altid anbefale.
Grunden til din strømforsyning brummer er fordi at halogen strømforsyninger oftest har et minimumsforbrug på omkring 20w.
Derfor er det en god idé at skifte den ud, ellers ender man med defekte led pære i løbet af en måned eller 2 da de belaster pærerne unødigt og derfor brænder af.

God weekend

Venlig Hilsen

Stefan Mougaard Olsen

Indehaver

www.Dioder-Online.dk

Hejsa Stefan.



Ja, nu har jeg også prøvet at sætte mig lidt ind i tingene, og jeg kan se at DC-transformere typisk kører med færre watt i ydelse, hvor AC-transformere (dem man har til sine halogenpærer) typisk kører fra 20 W og op til X-antal.


Også mange tak til dig for svaret :-).


By the way, nu jeg har én som dig der sælger LED-pærer her: I skal til at udvide sortimentet, så vi kunder kan få det vi skal bruge - det er simpelthen umuligt at opdrive en simpel GY6.35-pære der yder nogle watt; typisk fra 4-5 W og opefter, gerne 6 watt. Men i udlandet kan de få det meste (kender overhovedet ikke kvaliteten af disse, men de fås).


Jeg går ikke ud fra I forretningsdrivende vil have man begynder at købe i udlandet for at få det vi skal bruge ;-).

Jeg skal bruge noget i denne stil, der kan give noget lys:

http://www.hero-ledstore.com/dk/bac...bqnidk64d0

De skal som sagt sidde i Torch-lamper, og disse er temmelig lukkede, så det går ikke med for svage pærer, der kommer simpelthen ikke nok lys ud.








Med venlig hilsen

 

Lars F.

Annonce
Hej Lars.
Vi er altid åbne overfor at udvide sortimentet, så længe det er noget som kunder ønsker at købe .

Men kan godt se den er lidt kraftigere end nogen jeg har på lager pt, jeg har kun en som yder 300lm. http://www.dioder-online.dk/led-paere-g4-18-smd-led-360.html

Men send mig en mail på [email protected] så vil jeg rigtig gerne prøve at se om jeg kan få den hjem til en bedre pris eller bedre kvalitet .

Venlig Hilsen

Stefan Mougaard Olsen

Indehaver

www.Dioder-Online.dk
Klart det skal være noget I kan sælge, det siger sig selv. Ingen garantier udstedes, men jeg tænker da jeg langtfra kan være den eneste der efterspørger/mangler ovennævnte - og behovet bliver nok ikke mindre med tiden. Ligeledes pærer af G4-typen med nogle watt i (lumen som man jo regner i nu om dage :-).



Men jo tak, jeg vil sende dig en mail senere på dagen, så må vi se om det er noget der kan "lade sig give sig".

Med venlig hilsen

 

Lars F.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis