Køkken på gipsvæg?

Hej

Jeg skal i gang med og renover min nye lejlighed, og jeg vil godt begynde med og bygge køkkenet. Jeg ved godt at emnet har været oppe før, men synes ikke at jeg kan finde svar på det jeg søger.

Der skal bygges en gipsvæg som kan bær køkkenet. Jeg har været i to forskelige byggemarkeder, og de anbefaler begge at jeg bygger den på følgende måde.

Gyproc skinner m/poly til mund og torp. 70 mm

Gyproc ergonomic lægter 70 mm 8 stk.

1 lag krydsfiner 12 mm

1 lag gips ergonomic 13 mm

Raw reglar i den ene side af væggen da der på en senere tidspunkt skal monteres en dør på.

Væggen skal være 262 cm høj og ca. 240 cm lang.

Jeg er rimelig meget i tivilv om dette er det bedste måde og lave gipsvæg til en køkken. For det første fordi at det virkede som om at de ikke lige havde så meget viden omkring køkken på gipsvæg.
Jeg tænker det godt nok med krydsfinere i den første lag af væggen? jeg er lidt bange for om væggen med tiden vil bue eller blive skæv på grund af krydsfinere pladen vil arbejde.

Er der en bedre måde og bygge væggen på? en hvor men evt. ikke skal bruge kryds finere.

Der fines jo mange typer gipsplader, evt. Rigidur og eller det der hedder hårde gipsplader. Er der nogen som har en god løsning eller skal jeg bare holde mig til det de siger i bygge markederne?

På forhånd tak.
Hej Jeg skal i gang med og renover min nye... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Skrevet af <a href='https://www.lav-det-selv.dk/Medlemmer/Profil/userid/8393' class='af-profile-link'>steelman</a> på 08-12-2015 12:01
Hej,
Hvilken metode endte du med at benytte? <img src='https://www.lav-det-selv.dk/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2015//emoticons/smile.gif' align="absmiddle" border="0" class="afEmoticon" />


Hej Seelman

Jeg ente med og bruge ultraboard. Det er nemt og arbejde med også er skal men ikke bruge altmulig special skruer og pluks.

Jeg har også lavet nogen ting med fibergibs. Det er også godt, men jeg vil andbefalde og bruge en skruemaskine som er beregnet til fibergibs. Jeg synes at det var rigtigt svært og forsinke skruerne.
Og bitsne gik i stykker.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis