LDS har fødselsdag - 2 år - Ekstra Bladets omtale

Ja i dag er det 2 år siden vi "gik i luften", og det har været 2 dejlige og berigende år, med kun positive og "gode" mennesker på siden, som konstant har søgt at hjælpe andre uden tanke for selv at få noget tilbage.
Netop den ånd vi håbede på, men som er svær at ramme uden censur, og det har vi overhovedet ikke behøve at udøve, for der er aldrig negativ kritik, men kun konstruktive indlæg - godt gået af jer alle!

Og så laver Ekstra Bladet en artikel i forgårs, hvor vi fremhæves i sidste afsnit og det øger besøgstallet markant, for så i dag på vores fødselsdag, at sende artiklen på nettet på deres website, og så går besøgstallet helt i top - se det er en gave man nyder.

Og til jer der har lyst kommer artiklen her og Læs sidste afsnit!

EKSTRA BLADET
(16. apr 2002)
Gør det selv

Med lidt hjælp fra internettet kan du blive din egen Flemming Leth - og få hjælp til stort set alle projekter

Med lidt hjælp fra internettet kan du gå Flemming Leth i bedene. (Foto: Erik Kragh)
Foråret er kommet, og både huset og haven skal have en overhaling, så alt står klar til sommeren. Men hvordan bærer man sig ad med at sandblæse husets facade, rense luftfiltret i plæneklipperen eller fjerne alger fra terrassens fliser?

Hvis dine hænder er sat omvendt på, kan det virke grænseoverskridende at kaste sig ud i større projekter - men bare rolig: Du er ikke alene. På internettet kan du finde et væld af sider, som er befolket med mennesker, der har det ligesom dig - og mennesker, der gerne vil øse af deres egne erfaringer. På den måde kan du komme sikkert igennem så godt som ethvert gør det selv-problem.

På nogle af siderne behøver du ikke en gang læse lange forklaringer. Websitet 'Huset og Haven' indeholder f.eks. videoklip, hvor vores alle sammens Mr. Havemand Søren Ryge Petersen dukker op og giver gode råd om alt fra havevanding til cirkelbede.

LETH'S FANKLUB

Og nu vi er ved gør det selv-guruer, har Flemming Leth fået sin helt egen fanklub på nettet. På adressen www.detleth.dk kan du læse om manden, og naturligvis også få massevis af gode råd.

Nogle af de mere useriøse af Leth's råd kan i øvrigt høres på nettet. Ved juletid lavede Flemming Leth nogle satire-indslag til GoMorgen P3 under navnet 'Det er herresvært'. Her kan du blandt andet høre, hvordan man bygger en gasturbine, en tørdok til en u-båd eller en canadisk ødemark. Adressen er www.dr.dk/p3/gomorgen/satire.shtm

Tilbage til det seriøse: Hvis du har et konkret spørgsmål om en opgave, du skal løse, kan det være en god idé at kaste det ud på et af internettets fora for gør det selv-folk. Ofte vil løsningen komme i løbet af kort tid fra en anden, som har prøvet det selv. Et glimrende forum findes f.eks. på websitet Lav-det-selv.dk

Links: www.husetoghaven.dk www.lav-det-selv.dk www.husogide.dk

[Dette indlæg er blevet ændret i forhold til det oprindelige, af Jørgen (den 16-04-2002).]

Med venlig hilsen

Jørgen
0 svar
 Følg tråden
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis