Slibning af kniven i kødhakkeren. Hummmmmm!

Hey! LDS.

Kan man selv slibe kniven i kødhakkeren?
I givet fald hvordan?


Kan du drømme det. Kan du også gøre det.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Simpelt, brug en carborundumsten.  Den koster i øvrigt nok også mindre end en enkelt slibning ved en professionel vil koste.

Åh, du vil også vide hvordan. Simpelt, væd stenen i petroleum eller til nød vand. Slib de tre skær på "vingerne" op igen. Er fladen på kniven meget medtaget får den også en omgang, det samme gælder modstålet (pladen med hullerne).


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.

Det tror jeg du skal købe dig til, hvis de skal have den helt store omgang.

Dog kan du godt slibe den del af skæret, på den stjerneformede kniv,  der ikke køre imod hulskiven, men bedst med en hånd karburondumsten, der må ikke fjernes ret meget materiale. Hulskiven kan også få en lille tur-

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis