Slibning af kniven i kødhakkeren. Hummmmmm! vendborg 84 4700 01-02-2014 17:36 Hey! LDS. Kan man selv slibe kniven i kødhakkeren? I givet fald hvordan? Kan du drømme det. Kan du også gøre det. 2 svar Følg tråden Annonce Annonce Annonce
Nitter 5936 7700 01-02-2014 18:20 Simpelt, brug en carborundumsten. Den koster i øvrigt nok også mindre end en enkelt slibning ved en professionel vil koste. Åh, du vil også vide hvordan. Simpelt, væd stenen i petroleum eller til nød vand. Slib de tre skær på "vingerne" op igen. Er fladen på kniven meget medtaget får den også en omgang, det samme gælder modstålet (pladen med hullerne). Mvh. Leif. Onliner: "Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
je__ns 8514 0 01-02-2014 18:21 Det tror jeg du skal købe dig til, hvis de skal have den helt store omgang. Dog kan du godt slibe den del af skæret, på den stjerneformede kniv, der ikke køre imod hulskiven, men bedst med en hånd karburondumsten, der må ikke fjernes ret meget materiale. Hulskiven kan også få en lille tur-