Hastighed

Så i TV avisen i går aftes at DSB nu vil have at der kun skal gå en time imellem storbyerne, så vi kunne spare en masse tid !!!

Til hvilken nytte, alt for mange mennesker stresser af sted hver eneste dag, og når jeg tænker miljø mæssigt går det da helt ad H-til, for at komme op i de hastig hedder skal der bruges endnu mere energi, som vi ellers får banket i hovedet at vi skal spare på. 

Er det bare mig der er DUM eller hur ! 

Så i TV avisen i går aftes at DSB nu vil have at... Vis hele indlægget
22 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Nu er det jo sådan at alle de regnedrenge der er ansat rundtomkring, fjernt fra virkligheden, regner med at et minut der er brugt på spildtid, er et minut hvor der ikke kan tjenes penge.

Men nu er alle de mia jo ikke kun til øget hastighed, men også at til at få moderniseret verdens største tekniske museum i drift. At elektrificere det hele gør dels at man kan benytte standard tog, istedet for specielle dieseltog der ikke kan køre(IC4) og DSB får større fleksibilitet til at rykke rundt på deres tog. i dag kører der jo eks dieseltog på noget af intercity strækningen, hvor der ellers er el, fordi den jyske del ikke er elektrificeret. det er jo lidt godagmandøkseskaft.
Det skyldes også at man har nedlagt mange ranger terræner i de lidt større byer Kim, nok grundet mandskab fyringer / spare dumhedder. Igen kontor generaler der ikke kender virkeligheden 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis