Hvad skal vi vælge at få lavet?

Hej

Vi står i lidt af et dilemma og ved ikke hvad vi skal vælge vores problem er følgende:
Vi bor i et gasbeton hus fra 1970, har lige skiftet gasfyret ud med et pillefyr og forventer at vi kommer til at bruge ca 7 tons piller om året.
Vi døjer med fugt/mug på væggene inderfor i hjørnerne på de mure der har en ydervæg udenfor, vi har vasket det væk men det kommer stille og roligt igen indenfor et halvt til et helt år, de andre indervægge er der ingen problemer på, så vi tænker at det må skyldes at muren er fugtig/kold. her er de 2 forslag vi har til at afhjælpe problemet:

1: Vi overvejer at sætte en mursten udenom med 75mm isolering imellem

2: At pudse ydervæggen for at lukke gasbetonen da den jo må suge noget vand siden der er fugtigt/koldt på indersiden og så sætte et godt genvindingsanlæg/klima anlæg op indenfor, også for at få et bedre indeklima.

Vi vil samtidig isolere oppe på loftet med papir granulat uanset hvilken løsning vi vælger, vi regner selv med at løsning nr 2 nok er noget billigere end løsning 1, men vil det være lige så god en løsning? eller hvad kan man gøre?

Vi har undersøgt facadeisolering og det er ligeså dyrt som at sætte en mursten rundt om huset.

Håber nogen kan hjælpe os.

Mvh. Brian
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jamen gasbeton har vel ikke godt af at stå uden puds. det suger jo voldsomt. Hvad med nået udvendig facade isolering med puds. på . og evt grave sokkel fri og isolere den også med nået sundolit olign
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis