Opsætning af spots i taglejlig. Råd søges!

Hej Lav det selv folk.

Jeg har altid sat pris på alle de folk der byder ind med viden herinde, og jeg håber derfor i vil læse videre og give jeres input.

Kort summeret står vi i den situation at vi har købt en taglejlighed i KBH og skal til at bestemme os for hvordan vores el og lys i huset skal være. Jeg har en aftale med entreprenøren om at jeg selv skal udarbejde denne eltegning (vi har ændret på rumopdelingen), og jeg vil i den forbindelse sætte pris alt input i måtte have. Specielt i forhold til belysning i stuen og køkkeret.

Som i kan se har jeg udarbejdet en eltegning samt markeret med gult hvor de skå vægge er samt den røde pil der hvor TV skal være. Dette gør sig bl.a. gældende på siderne af stuen, hvor der ikke som i sofa området  vil være fladt loft. (se foto af stuen)

Mit spørgsmål er dog hvordan i ville indrette belysningen? Da der ik er så højt til loftet i sofa/stuen tænker jeg at sætte spots op, men hvordan og hvor mange ville i sætte op?

Hvordan ville i dertil belyse køkkenet, hvor der jo som sagt er skå vægge som bliver højere og højere da de følger taget?

Jeg har vedhæftet et billed af den del lejligheden som bliver vores stue. Endvidere min forløbig eltegning samt en ren udgave af plantegningen hvis nogen skulle have lyst til at tegne og giv deres besyv med? Den røde pil visser i øvrigt hvor TV'et skal være, altså inde under de skrå vægge.

Jeg sætter virkelig pris på alt input!

Eltegning: http://postimg.org/image/yr0y2xkz1/
Plantegning: http://postimg.org/image/3sw3l8yjn/
Foto af kommende stue: http://postimg.org/image/vg3ftl425/
Alternativ opsætning af spots:http://postimg.org/image/bvlsa9hvx/

Invita tegning af køkken, dog uden skrå vægge på langsiden:
http://postimg.org/image/nzc3eb8ih/

Invita tegning af Bad: http://postimg.org/image/ovjpdxnt9/

Jeg håber folk har lyst til at byde ind. Jeg skal nemlig afleverer el-tegningen mandag
Rediger/Slet besked
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Nogen der har lyst til at give input til hvordan det skal laves?
Hej mm10.
Og velkommen her på LDS.

Men jeg tror der er noget du har misforstået, alle på LDS vil gerne give et råd eller to, men det du kommer med er en opgave for et arkitekt firma eller lignende og det gælder alle 4 indlæg du har lagt her på LDS.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis