Luft i den varme vandhane

Hej alle sammen  Jeg ville lige høre om nogle kan komme med et bud på denne her fejl. Vi har haft en rørskade på brugsvandet, der er lavet lækage søgning og trykprøve på rørsystemet, fejlen er fundet og de defekte rør skiftet inde i væggen. Efterfølgende er der begyndt at komme luft ud af alle vandhaner, når der åbnes for den varme hane, der er ingen problemer med det kolde vand. Der er heller ikke noget forbrug på vandmåleren når alle vandhaner er lukket. HJÆLP  
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det forsvinder når du har "tappet" den luft ud af rørene der "står" der.

Tålmodighed burde være tricket der klare det "lille" problem.

God weekend.

Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Vil blot nævne, at der er løbet omkring 2 kubikmeter vand gennem de varme haner siden der blev lavet rør, og det er 2 måneder siden. Så luften er trykket ud, hvis der skulle stå noget i rørene. Så luften må komme et eller andet sted fra i varmvands systemet.
:-)
Nåå'e, det er nu lidt svært og gætte sig til det er hele to måneder siden.  

Når der ingen luft er i det kolde vand, kan det udelukkes at luften kommer med vandet udefra.

Men helt ærligt, 2 kubikmeter er intet forbrug af varmt vand over to måneder, især når jeg formoder der i husstanden er mindst en person der tager et bad dagligt ! 

Men hvis der stadig kun er tappet de 2 m3, kan der stadig være lidt luft tilbage. 

Kan se en teoretisk mulighed, hvis det er en elvandvarmer der laver husets varme vand. Men det er nok bedst du selv fortæller lidt om, hvordan varmvands produktionen foregår i huset ??? 

Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis