and på kuglegrill

Hej alle.

kan i mon hjælpe?

jeg skal stege and imorgen og vil gøre det på min weber kuglegrill/kul

spørgsmålet er hvor meget spjældene skal være åbne?? for at det bliver perfekt.


Mvh

En god bund er det bedste for et pænt stykke arbejde.

7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Lytter meget spændt med her!!!

Med venlig hilsen
ktm

 

Hej.
Det er et projekt.
Langtidsstegning.
Du kommer nok til til lægge kullene i en række i hver side, altså to nederst og en række ovenpå og tænde fra en ende i hver side.
 Et gæt på luften er halvt foroven og forneden, men det må du se på.
Du skal alligevel tidligt op

Vi skal have pulled pork anden juledag, men det bliver i ovnen natten over og så grillen  de sidste timer for skorpens skyld.

Håber det går.


 varmetossen

Vi grillede en kalkun på 3600 gr. sidste år 

Den fik 1 3/4 time ved 200 gr. Det passede perfekt, og var dejlig saftig.

Den fik en extra gang kul midtvejs, brug nogle gode kul, jeg plejer at bruge heat beads grilkul, de holder varmen længe.

Vi har også lavet and, kan ikke huske hvor lang tid den fik, men mener det var ca, 1½ time ved omkring 200 gr., også indirekte varme (kul ude i siderne) og en extra gang kul midtvejs (nok ikke nødvendig, men vil ikke risikere at de brænder ud)¨

Men med en grilstarter er det jo nemt, at fylde lidt op, uden at temperaturen falder ret meget.

Du skal tilpasse luft spjældet så temperaturen i grille passer.

PS. grillen bliver mega beskidt og fedtet ind, når man griller and


 mvh jens

Grillet Kalkun



































































































































Hvilken indflydelse har det, hvis grillen står ude i regn, som de vist nok lover?

Er det den visse død, at have grillen igang inde i et udhus med åben dør?

Det var et mega langt indlæg, Jens!

Med venlig hilsen
ktm

 

Ja jeg ved ikke hvad der lige skete med indlægget ?

Jeg har grillen stående på vores terrasse, når jeg griller om vinteren, men har døre i begge ender åbne, så der er gennemtræk, jeg er der jo så kun når der kikkes til grillen, der har været blæst, de gange jeg har gjort det.

Men en kul grill er jo ikke noget man skal spøge med...

Men kulde og blæst, vil jo afkøle grillen, så der skal extra kul på.

Annonce
Jeg skal lave en and på 3,3 kg også på weberen
regner med ca 2,5 time for svag varme , kul i kasserne i siden og så gå og efterfylde henad vejen , lavede en sidste år også ,og den blev ski GOD OG MØR

Min grill står inde under en overdækkede terasse uden problemer
Eneste problem er hvis morkaren skal bruge noget af andeskyen, det er skide besværligt

GOD JUL TIL JER ALLE

Tim  
 
HOV !!!
Glemte da lige at tilføje et min and skal bare ligge på risten og vendes efter behov, og så er der jo mulighed for at gå og nyde en af de STORE special jule øl undervejs

Tim  
 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis