Baxigasfyr defekt

Er der nogen gasfyrs eksperter herinde ?
! har et baxi gasfyr Wgb-kn 15 , som driller. Har i længere periode lavet lidt overtryk på radiator vand, har fyldt lidt luft i expansasion beholderen og tappet lidt vand af i ny og næ. Så for en månede siden røg der lidt vand ned i 3 vejs ventilen pga stoppet ' vandlås' under varmtvandsbeholderen. Det kortsluttede den servomotor der sidder på ventilen og der røg en fin sikring. Fik tørret og renset servo motor og det køre fint igen ( ny koster 1000 kr)
Nu er problemet bare at varm vand i vand haner er virkeligt varm! Nærmest kogende Har ellers sat den til 40 grader men det har ingen indvirkning. Nogle bud på hvad der kan være galt?
Er ikke bange for at rode med det da jeg er elektriker.
Mvh jasper
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Måske det var en ide du holdte dig til det elektriske og så lod en vvs mand ordne det med gas og vand. Et gasfyr er absålut ikke legetøj det er noget af det farligste inden for brændstof, og en vvs har nok lidt mere forstand på fyr end du har, du er helt sikkert god til noget der kan give stød ( Elektricitet )
Uden overhovedet at kende noget til dit fyr. Og nej, er absolut ikke gasfyrsekspert.

Der er noget der tyder på du ikke helt har styr på din kedeltemperatur. Dvs. den bliver så høj at anlæget begynder og koge.

Har der alarmer været på kedlen, der peger i den retning ???

Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Gaskedler er ikke for gør det selv folk. Lortet kan eksplodere. I bedste fald ender ender det med en politi anmeldelse, hvis der er manglende dokumentation fra en autoriseret installatør på de reparationer der udføres

L. Sommer
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis