Malaysisk mad!??

Efter en "traumatisk" oplevelse, hos "Nams Kusine" i Dragør,
som jo ellers er blevet rost i høje skyer, vidt og bredt ~
har jeg nu fordøjet både prisen, mængden af den mad,
som blev serveret på vore tallerkener, og er kommet til at spekulere på,
om der findes elsdyr/rensdyr i Malaysia ?

Nams Kusine som jo udenlukkende, serverer ægte malaysisk mad,
serverede på deres "tallerken" bl.a. en "kværnet" masse, som skulle bestå af
oksekød iblandet elsdyr/rensdyr kød ( jeg er pludselig kommet i tvivl om,
hvorvidt det var rensdyr eller elsdyr, men en af delene var det,- fik vi
oplyst ).
Spiser man sådanne dyr i Malaysia ?

Med venlig hilsen

Kirsten http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And

Efter en "traumatisk" oplevelse, hos "Nams Kusine... Vis hele indlægget
13 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Sorry for den "lille" omvej jeg lige tog, men det er det der hedder kunstnerisk frihed wink

- JørgenE

Hej Jørgen !
Det er der forhåbentlig også plads til wink
Tak for den herlige malende beskrivelse fra besøget i Lyon.

Mht.
I Roskilde har vi et sted der kun er åbent fredag og lørdag fra 18-21 og ellers kun har dinner-transp.

Jeg kommer også fra Roskilde, og er flittig gæst her !

Venlig hilsen
Kirsten

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Kære Læsere,
Venligst bemærk at indlæg om Restaurant Nams Kusine er 6 år gamle og at vi ikke eksisterer længere som restaurant. På opfordring af nogle af Danmarks største gastronomiske personligheder, Claus Meyer og Camilla Plum ,varetager vi nu udelukkende køkkenskole arrangementer og i de 4-5 år der er gået siden omlægningen har vi med stor succes viderebragt inspiration fra Singapore og Malaysia´s fantastiske køkkener. Rammerne om arrangementerne er stadig den unikke beliggenhed mod Sundet i Dragør og alle vore "special effects" i form af usædvanlige træfyrede ovne tages hyppigt i brug og responsen fra primært store erhvervsvirksomheder har været overvældende.
Vore sambal- produkter fås forresten bla.a. hos Løgismose og Meyers Deli .
Varmeste hilsner
Michael Pang-Larsen
Nams Kusine Køkkenskole

michael pang-larsen
Kære Alle,
Mange har forgæves søgt efter os som Nams Cuisine, ingen søgninger kommer op på denne stavemåde. Nams Kusine´s navn kommer efter vort lille 100 år gamle vaffelbageri (udråbt af "Euroman" som Storkøbenhavns Bedste Ishus).
Vor favorit film var omkring 1980, da vi overtog ishuset, Peter Sellers filmen "Birdie Nam Nam", eng. "The Party" og forretningen kom derfor til at hedde Nam Nam. OK? Partner , som Mr. Sellers så afvæbnene siger på sit pidgin-englesk
Da vi skulle åbne vort madsted i huset ved siden af i 1991 tænkte vi på at kalde det Nam Nam´s Storebror, lød lidt lamt. ikk´, men det skulle være i familien så derfor blev det til Nams Kusine. Nu er du parat til at gå på hjemmesiden www.namskusine.dk , Velkommen

michael pang-larsen
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også