Bosch SGU69 opvasker nulstilling?

Problem: maskine har fået afbrudt vand tilførsel under program. Nu kører udpumpning konstant (og den pumper vand ud hvis man hælder i), ingen display overhovedet, og reagerer ikke på knapper. Har prøvet "reset" (to knapper samtidig, 3sek tryk), hjælper ikke. Har haft afbrudt for strøm i længere tid, og slukket maskinen. Heller ingen hjælp.

Kunne åbenbart ikke tåle at få afbrudt vandet midt i program, men har lidt svært ved at tro at den skulle gå i stykker pga dette. Tror der er en eller anden magisk nulstilling.
Nogen idéer?

maskine: Bosch sgu69 fra 2006 som har kørt upåklageligt.
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
prøv og hælde maskinen lidt for eller bagover der er med garanti vand i sikkerhedsbakken for så er afl pumpe aktiv konstant

<p>&#160;stave fejl er gratis</p>
nope - at hælde maskinen lød som et nemt fix, men det hjalp ikke. Er lidt bekymret over, at display'et også er gået ud, så der er ingen indikationer overhovedet. Lige efter det skete (kørte medens vand blev afbrudt) var der dog stadig display, men ingen fejlindikationer.
Har kigget i "sumpen"og her ses det tydeligt at pumpen kører konstant. Der er et lille svinghjul/propel som også kører.
Nogen andre idéer?
prøv at tjekke flyder i bunden det er før set at det flamingo stykke der aktivere flyder kan finde på at sætte sig i klemme.det er ikke helt unormalt at displayet går ud hvis flyder er aktiv.hvis det ikke hjælper tror jeg desværre at styringen er gået til men lige hvorfor den skulle det bare fordi der bliver lukket for vandet imens den tager tager vand ind kan jeg ikke give en forklaring på

<p>&#160;stave fejl er gratis</p>
En lidt sen opdatering: Maskine opgivet - intet hjalp til at få liv i den igen. Ingen display så umuligt at komme videre. 6,5 års levetid på Bosch topmodel er lige i underkanten - håber at være heldigere næste gang.

Ny er købt, som iøvrigt gav meget ringe vaskeresultat efter 14 dage. Hinde/fedtet service. Prøvet diverse indstillinger og til sidst fundet ud af at afspænding skulle skrues ned fra default 5/6 til 2-3/6. Lidt svært at finde ud af, hvad det skyldes da det typisk først viser sig 10-15 vaske efter at man ændret indstillinger. Har efterfølgende snakket med flere, der har haft samme problem, og hvor en nedjustering af afspænding alle har løst dårlige vaskeresultater.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis