Hej.
Jeg ved godt, det er lidt sent, men som nogle af jer skriver, er der måske andre, der kan bruge svaret til noget.
Jeg har søgt på Osmansk gryde, og der blev henvist til en side med opskriften:
"Tyrkisk kartoffelgryde med kogt kød (skært oksekød i tern)" Den kommer her:
Ingredienser: 500 g skært oksekød, 1 spsk. olie, 2 fed hvidløg, 2 løg, 1 squash, 1 dåse flåede tomater, 1/2 dl tomatpure, 2 1/2 dl vand, 1 spsk. stødt spidskommen, 2 tsk. tørret oregano, 1 kg kartofler, 2 tsk. salt, 1 tsk. peber
Kødet skæres i terninger, der er ca. 2x2 cm og brunes i olien sammen med de pressede hvidløgsfed i en tykbundet gryde.
Løget skrælles og deles i kvarte. Squashen skæres i 3 cm stykker, som deles i kvarte. Løg og squashstykker steges sammen med kødet et par minutter.
Flåede tomater, tomatpure, vand og krydderier tilsættes. Lad det hele koge ved svag varme i 30 minutter.
Kartoflerne skrælles, deles i kvarte og tilsættes gryden. Sørg for at kartoflerne er dækket af væske. Det hele koger endnu i 30 minutter.
Smag til med salt og peber. Hakket persille drysses over.
Linket er:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_land.php?land=238&id=13192 Håber det kunne bruges til noget
Venlig hilsen
Kirstine.