Glas i hele gårdspladsen

Ja overskriften siger jo det hele, jeg har, efter stormen og et defekt drivhus, glas masser af glas i min gårdsplads, jeg har ellers flittigt lagt på knæene og samlet masser af glasskår op og har da også en forventning om at jeg kommer til at bruge mange timer på det endnu, men jeg var lige ude med en skraldespand her til aften og kunne se at de områder jeg havde været igennem skinnede som en anden diamant grotte i lyset fra udendørslamperne, nogle gode ideer for at løse dilemmaet, Jeg overvejer selv at kører hele gårdspladsen over med en stamper, med et håb om at knuse de helt små stykker til sand lign tilstand, og vi snakker her om stykker der er mindre end 1/4 cm2.
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej.
Alt efter hvad belægningen er, er der vel ikke rigtig andre muligheder end at feje og støvsuge. Har ingen erfaringer dermed, men det er da virkelig en skodsituation

mvh

 varmetossen


Skrevet af Klaus Lundstedt på 30 okt 2013 22:01
Hej.

Alt efter hvad belægningen er, er der vel ikke rigtig andre muligheder end at feje og støvsuge. Har ingen erfaringer dermed, men det er da virkelig en skodsituation <img alt="" src="/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2013/emoticons/sad.gif" />



mvh

Ja nu skrev jeg jo ral gårdsplads, så den er jo ikke så nem at feje

Skrevet af subwoof på 30 okt 2013 22:23
Jeg har før, på et mindre areal, skraldt alt gruset af og harvet, og så nyt grus på..
Stort arbejde men np man har en minilæsser så går det nemt..

Evt kunne du harve det let og smide noget ovenpå


Det har jeg faktisk også selv gjort de værste steder, men i lyset her til aften kunne jeg bare se det var over det hele, og jeg har lige her i foråret kørt 4 lastbil ( forvogn) læs på i forbindelse med en konfirmation. Så jeg ville da være træt af at skrabe det hele af igen, derfor tænkte jeg på om ideen med stamperen var noget nogen troede på.
Jeg tror ikke på stamperen, en stenknuser måske
Surt show. Det hjælper desværre ikke og viberere, da de små stumper bare bliver trykket en smule ned i gruset og til stadighed vil titte frem når der køres. Det mest f...... af det er at kæledyr samt bare tæer ligefrem virker som en magnet på sådanne stumper glas. Hvis de skal fjernes er der desværre kun den tunge vej og skrælle de øverste 5 cm af samt køre nyt på.

Formoder næste drivhus bliver med plastikvinduer.

Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis