Varmegenvinding?

Hej..

jeg er Pt igang med at lave lidt renovering af huset, og påtænker senere at installere Varmegenvinding. Jeg leder derfor efter en f.eks webshop som sælger disse varmegenvinding?

Har bla støt på

http://www.klimagrossisten.dk/varmegenvinding.htm

Hør gerne efter bud, hvis i kender andre internet butikker som sælger disse



2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
I stedet for at beslutte hvilket sted du vil købe det, så beslut hvilket anlæg du vil have. Når du har gjort det skal du beslutte om du selv vil montere eller ej.

Så sender du en udførlig mail til 3-4 ventilationsfirmaer der ikke ligger alt for langt fra dig, beder dem komme med et tilbud på aggregat, dimensionering, rør, bøjninger, muffer, lyddæmpere osv. samt indkøring. Skal de montere anlægget skal de naturligvis vide det

Ja, du kan selv dimensionere og ja, du kan selv (i teorien) indkøre anlægget. For at gøre sidstnævnte kræver det dog at du har adgang til det rigtige måleudstyr.
Mit forslag til dig vil være at tale med ham her http://www.jm-ventilation.dk jeg har selv lige handlet med ham og han er fair på pris, og så er det bare en super service. Ja han bor i Nordjylland, ja han køre til Sjælland og udføre arbejdet, ja han har styr på tingene.
Med de priser jeg har set rundt omkring i div forums kan jeg se at der er en ret stor forskeld på priserne ovre hos jer og her hos os. Helt op til 20.000Kr, skulle du vælge at give ham et kald, må du meget gerne hilse fra mig ;-)

MVH
Morten Dahl
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis