Hej Søren Brix Nielsen ....
Personligt vil jeg nok ikke stege Ænderne dagen før de
skal bruge - langtidssteg dem om formiddagen stil dem
koldt - skær dem ud - læg dem i en ren bradepande og
pensel dem med andefedt lige før de skal varmes i en
meget varm ovn ...
Læg engang mærke til hvor kedelig en And er dagen
efter til frokost .. :-/
Selv sætter jeg ænderne over tidligt den 24. - steger
dem 2½-3½ timer til de er færdige ... så ryger de på
altanen under et vådt viskestykke ....
Når de er kolde skære jeg dem ud - svesker og æbler
kommer op i et ildfast fad og andestykkerne bliver lagt
i en ren bradepande og så er jeg fri for at stå med en
brand varm and - SÅDAN ...
)
Sky til sovsen laver jeg som min Mormor på Hals -
hjerte kråser samt vingespidser som brunes godt ....
Tilsættes skyen fra Anden og også sovsen er tidlig
færdig ...
Held og Lykke, men steg IKKE Anden dagen før !!!
Med venlig hilsen
Kæld Gydum
--
E-Mail:
[email protected]Homepage:
http://www.qsl.net/oz1pll Medlem af FIDUSO - Se
www.fiduso.dk Man har et standpunkt, til man ta'r et nyt. (J.O. Krag)