And .........

er det en god ide at stege sine juleænder den 23 december....? råd ønskes
!!!

--
-----------------------------------------------------
Click here for Free Video!! http://www.gohip.com/freevideo/

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Søren Brix Nielsen ....

Personligt vil jeg nok ikke stege Ænderne dagen før de
skal bruge - langtidssteg dem om formiddagen stil dem
koldt - skær dem ud - læg dem i en ren bradepande og
pensel dem med andefedt lige før de skal varmes i en
meget varm ovn ...

Læg engang mærke til hvor kedelig en And er dagen
efter til frokost .. :-/

Selv sætter jeg ænderne over tidligt den 24. - steger
dem 2½-3½ timer til de er færdige ... så ryger de på
altanen under et vådt viskestykke ....

Når de er kolde skære jeg dem ud - svesker og æbler
kommer op i et ildfast fad og andestykkerne bliver lagt
i en ren bradepande og så er jeg fri for at stå med en
brand varm and - SÅDAN ... blush)

Sky til sovsen laver jeg som min Mormor på Hals -
hjerte kråser samt vingespidser som brunes godt ....
Tilsættes skyen fra Anden og også sovsen er tidlig
færdig ...

Held og Lykke, men steg IKKE Anden dagen før !!!

Med venlig hilsen
Kæld Gydum
--
E-Mail: [email protected]
Homepage: http://www.qsl.net/oz1pll
Medlem af FIDUSO - Se www.fiduso.dk
Man har et standpunkt, til man ta'r et nyt. (J.O. Krag)

Hej Kæld,

>Personligt vil jeg nok ikke stege Ænderne dagen før de
>skal bruge - langtidssteg dem om formiddagen stil dem
>koldt - skær dem ud - læg dem i en ren bradepande og
>pensel dem med andefedt lige før de skal varmes i en
>meget varm ovn ...

Lutter gode råd; jeg havde selv gået og tænkt over det - og selvom jeg
anser mig selv for meget erfaren i et køkken, er and/gås ikke hvad jeg
laver særligt ofte.

Din anvisning har derfor givet mig lidt ro i sindet - tak.

Og så er jeg helt enig i din betragtning om at det er synd at
langtidsstege svinekam; den skal have et brag af en stegning og ligge
indpakket - med sværen fri - og trække mens anden/gåsen genvarmes og
bliver sprød.

Mvh,
René www.rene.hjorth.com
> Personligt vil jeg nok ikke stege Ænderne dagen før de
> skal bruge - langtidssteg dem om formiddagen stil dem
> koldt - skær dem ud - læg dem i en ren bradepande og
> pensel dem med andefedt lige før de skal varmes i en
> meget varm ovn ...

Hvor varm er meget varm ?

Venligst

Henriette Døssing www.doessing.dk
[email protected]

Hej Henriette Døssing

"Meget varm" er efter mit komfur .. 300 grader på øverste
"rille" - evt. grill varme, men man skal holde øje med "Anden"
de 10 min. til et kvarter det tager at varme den op ...

Stil æbler og svesker i bunden af ovnen evt. lidt længere
tid - og evt. dækket med staniol ...

Rigtig Glædelig Jul .... samt Held og Lykke ... blush)

Med venlig hilsen
Kæld Gydum

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også