4 oste

Jeg har en favoritpizza, som jeg ofte har nydt i Italien: "Quattro
Formaggi".
Jeg fik på et tidspunkt at vide hvilke oste der indgår, men jeg kan kun
huske Parmesan, Gorgonzola, og Mozzarella.

Er der nogen der ved hvad den fjerde ost er?

Jeg har set på nettet at nogle bruger Emmentaler, men den er da vist ikke
specielt Italiensk, og garanteret ikke den jeg fik at vide i Italien

På forhånd tak

Alex Linaa

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det kan være mascarpone (blid, blød flødeost). Jeg mener også at have set at
ricotta kan indgå.

mvh
Jan

Provolone / scamorza / fontina, og måske ricotta - i forskellige
kombinationer. Desværre er Gorgonzola ALTID med og derfor spiser jeg
*aldrig* denne pizza. Som skal iøvrigt ikke have tomat på (skal være
"hvid").
Men spørg mig ikke hvilke erstatninger de "almindelige" pizzerie måtte bruge
heroppe - sikkert cheddar o.l....
Prøv fx denne side - jeg kan se at de bruger "brie" også (og tomat!) http://www.vito.it/Menu/formaggi.html
(en "chicky" pizzeria...)

Sandra

Mysteriet opklaret, jeg kan i hvert tilfælde nu huske hvad jeg fik at vide i
Italien, nemlig at den fjerde ost var Fontina.

Tak for svaret.

Alex Linaa

P.S. Det er i øvrigt en "underlig" opskrift på den side du refererer til
idet der, som du ganske rigtigt skriver, IKKE skal være ost på.

Hejsa !

Der findes også en "pizza al formaggi".
Den indeholder godt nok kun 3 oste :
gorgonzola , emmentaler & havarti
Måske det er en af disse oste du mangler ?
Jeg ved ikke hvor italienske emmentaler & havarti er,
men opskriften stammer fra en "ægte" italiensk restaurant... i Danmark.

Venlig hilsen
Kirsten http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis