I en af Karoline's Kogebøge er der opskrift på et rigtig godt græsk
farsbrød. Hertil smager tzatziki supergodt.
Græsk farsbrød:
1 dl løse ris koges i 1,5 dl vand tilsat 1/2 tsk groft salt. Afkøles
herefter.
250 g hakket lammekød (evt. svin, hvis I ikke bryder jer om lam)
250 g hakket oksekød
1 æg
1 dl mælk
1 tsk groft salt - peber
2 spsk hakket persille
2 - 3 fed knust hvidløg
1 lille hakket løg
100 g fetaost
lidt smør
Rør kød, æg, mælk, de kogte, afkølede ris og krydderierne til en fars.
Bland persille,hvidløg og løg sammen,og smulder osten heri. Smør et
ovnfast fad,og læg heri fars og fyld lagvis, så det danner et lille
brød. Begynd og slut med et lag fars. Fordel smørklatter over
farsbrødet, bag retten midt i ovnen. Bagetid ca. 60 minuter ved 200°C.
--
Gitte Sørensen
[email protected]Besøg min hjemmeside med galleri (tegning & akvarel), fotos,
rejser og madopskrifter
http://home.worldonline.dk/~cgsorens