Bagesten

Er der nogen derude, som har erfaringer med
pizza bagesten ? Opnår man et nogenlunde resultat ved at bruge sådan en ?

Med venlig hilsen
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And

9 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg havde en bagesten i 3 år som til sidst var slidt op og
knækkede over i to dele, SUK !
Det er et vidunder og bare lugten når man bager på sådan én,
UH mine tænder løber i vand bare ved tanken. Brødet får en
lækker sprød overflade og hvis du bager italiensk brød eller
andet med durum, bliver det præcis som det "dyrtkøbte".
Desuden bliver brød på sten meget luftigt. Ja, som du kan
læse har jeg lutter lovord tilovers for stenen, og skal da
også have mig en ny.
GhitaCecilie

--
Velkommen hos mamma & Co http://www.netby.net/Vest/Lystigvej/mammas/index.htm

Min sten var noget brunligt noget og med riller på den ene
side, og vist fra inspiration. Jeg havde faktisk ikke nogen
idé om at der er forskellige.
GhitaCecilie

Det lyder som et must !!!
Man bliver jo helt sulten af det her >;o)

Kan du huske hvilket materiale din sten var lavet af ?
Jeg så Kvickly reklamerede med en til kr. 69,95.
Hos Inspiration fandt jeg en til kr. 299,-
Desværre fik jeg ikke noteret mig, forskellen på de 2 sten...
andet end prisen selvfølgelig.

Takker på forhånd.

Venlig hilsen
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And

Det er vist ikke så forfærdelig længe siden at ét af de der forbruger-
blade ("Tænk" eller "Råd & Resultater") testede bagesten. Måske kan du
finde resultaterne, eller en henvisning dertil, på Forbrugerrådets
(-styrelsen?) hjemmesider?

// Klaus

--
···[ Magnetic Ink ]··············································· ><> ···
···[ http://www.magnetic-ink.dk/ ]········································
Annonce
ka skrev:

> Tak for tippet, jeg vil fluks bevæge mig ind på deres hjemmeside.

Jeg beklager at min angivelse var så upræcis, men nu har jeg fundet
det: gå ind på
citat:
Oprindeligt indsendt af Fra NG:
Jeg havde en bagesten i 3 år som til sidst var slidt op og
knækkede over i to dele, SUK !
Det er et vidunder og bare lugten når man bager på sådan én,
UH mine tænder løber i vand bare ved tanken. Brødet får en
lækker sprød overflade og hvis du bager italiensk brød eller
andet med durum, bliver det præcis som det "dyrtkøbte".
Desuden bliver brød på sten meget luftigt. Ja, som du kan
læse har jeg lutter lovord tilovers for stenen, og skal da
også have mig en ny.
GhitaCecilie

--
Velkommen hos mamma & Co http://www.netby.net/Vest/Lystigvej/mammas/index.htm




Hej GhitaCecilie

Hvis du mangler en bagesten, vil jeg foreslå at du måler din ovn, og går til den lokale stenhugger og får ham til at skære en i granit eller marmor. Det er måske ikke så dyrt som det lyder, jeg købte to vindueskarme i marmor og fik dem flækket på langs. Hvert snit kostede 60 kroner.
Det er også muligt at købe skifferplader fra "umoderne" sofaborde i Den Blå Avis", til rimelige penge.
Jeg har selv lavet af et stykke marmor fra en gammel servante.

Mvh Steffen Madsen
[email protected]
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis