Udluftning af kloak

Hej Forum

Jeg har fornylig købt hus og har i den forbindelse fundet ud af at kloak udluftningen ender oppe på mit loft, hvor røret fra udluftningen, blot stikker op igennem isoleringen.

Min plan var derfor at påsætte en ny taghætte på mit tegltag og føre en isoleret flexslange derfra ned til røret. Er det den korrekte måde at gøre det på, eller skal der en anden løsning til?

Selve røret der stikker op, er af væsentlig mindre diameter, gætter på en diameter på 50-90mm. Selve taghætten, bruger 160mm jeg ved at man kan få nogle overgangsstykker man kan montere for at bringe diameteren ned. Skal jeg bruge et overgangsstykke eller kan jeg godt bruge en isoleret flexslange der passer på til 160mm og bare slutte den omkring røret på de 50-90mm og spænde det fast med et spændebånd ?

Hvordan sikre jeg at den taghætte jeg montere er helt tæt - når den går igennem undertaget/dugen selve indsatsen hvordan sidder den fast i taghætten, eller er den støbt sammen med taghætten?.

vh Michal
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Er du sikker på at det er en udluftning og ikke et luft indtag til kloarkrørene, kloarken skulle meget gerne befinde sig uden for huset.
Hej

Tak for svar.

Der lugter til tider af #%*+## oppe på loftet. I vinter var der sågar et kommet noget damp eller vand op som var frosset på indersiden af loftet over udluftningen.

Jeg gætter derfor på det er udluftningen til kloakken/faldstammen.

Kan jeg montere sådan en ventil istedet for at montere en taghætte: http://www.multikoeb.dk/afloebsroer-hvid-1153/durgo-ventil-isoleret-50mm-godkendt-t-7etager-p157676

Har fundet følgende Info fra producenten:http://www.durgo.dk/pdf/afloeb.pdf

/Michal
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis