Kebabkøds krydderier

Hejsa....
Der er noget der plager mig,som jeg håber nogle ''kryderieksperter'',
kan hjælpe mig med .

Min slagter har lavet noget han kalder ''kebabkød''.

Han blander svinekød og oksekød .(i meget små strimler)
Derefter laver han en lage af olie og en masse forskellige kryderier.
Så ligger han selvfølgelig kødet i lagen i nogle timer.

Det er virkelig en suveræn ''kebab''-smag kødet får.
Perfekt for ikke at sige det bedste jeg nogensinde har fået i pitabrød.

Problemet er bare at det koster 150 kr./kg.

Det må jeg kunne lave billigere selv.

Jeg søger hjælp til at finde ud af hvilke kryderier jeg skal bruge,
og ikke mindst mængdeforhold.

Kort sagt : Hvordan blander man sit eget kebab-kryderi?

Ps: Jeg ved at det som min slagter bruger, er noget han har
købt.(færdigblandet)
Så hvis nogen har en mistanke til hvad DET er ,så sig det endelig .

På forhånd TAK

Kenneth

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Kenneth,

>Kort sagt : Hvordan blander man sit eget kebab-kryderi?

Jeg fristes til at sige : det gør du ikke, for det behøver du ikke.

Du går til en god indvandrebutik og beder ham efter noget kebab-krydderi;
som er et blandingskrydderi indeholdende bl.a. peber og kanel.

Og han vil sikkert finde en stor pose frem til ca. 20 kroner, hvori du har
til de næste mange år :-)

Mvh,
René www.rene.hjorth.com
Peber, kanel, kardemomme, spidskommen, ceyenne. Og salt - og sukker eller
farin eller sirup.

-- maz

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis