Hejsa....
Der er noget der plager mig,som jeg håber nogle ''kryderieksperter'',
kan hjælpe mig med .
Min slagter har lavet noget han kalder ''kebabkød''.
Han blander svinekød og oksekød .(i meget små strimler)
Derefter laver han en lage af olie og en masse forskellige kryderier.
Så ligger han selvfølgelig kødet i lagen i nogle timer.
Det er virkelig en suveræn ''kebab''-smag kødet får.
Perfekt for ikke at sige det bedste jeg nogensinde har fået i pitabrød.
Problemet er bare at det koster 150 kr./kg.
Det må jeg kunne lave billigere selv.
Jeg søger hjælp til at finde ud af hvilke kryderier jeg skal bruge,
og ikke mindst mængdeforhold.
Kort sagt : Hvordan blander man sit eget kebab-kryderi?
Ps: Jeg ved at det som min slagter bruger, er noget han har
købt.(færdigblandet)
Så hvis nogen har en mistanke til hvad DET er ,så sig det endelig .
På forhånd TAK
Kenneth