puch maxi 2 gear hakker og sætter ud under kørsel

hej alle sammen så har jeg fået lavet min kobling så den ikke synger og fået tænding så jeg kan starte, så når man starter svinet den går perfekt i tomgang men når man skal køre hakker og hoster den som en gammel kamel hvad kan være årsag til dette, for tidlig tænding eller for sen eller for meget luft eller for lidt eller for meget benzin eller for lidt???? hvad er den typiske problem ved dette problem forresten den køre med strålspids kaburator <img src="http://www.puchvenner.dk/forum/images/smilies/icon_twisted.gif" alt=":twisted:" title="Meget ond" style="margin: 0px; padding: 0px; border-width: 0px; color: #333333; font-family: 'Lucida Grande', 'Trebuchet MS', Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 18.1875px; background-color: #e1ebf2;" />&nbsp;p&aring; for h&aring;nd tak<br />

Af fejl bliver man klogere, sjældent rigere!!!!
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Øh, jo ja.  Det kniber mig gevaldigt og få noget fornuftigt ud af dit link. Det syntes at være stendødt. Prøv lige en gang til og lad linket starte med www, så kan du nemlig selv afprøve og vi andre behøver kun at klikke, på linket !  




Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Mon ikke Ian666 forlængst har fået lavet den knallert, indlægget blev skrevet i Maj måned !
må vi håber, for ellers er det da godt jeg kommer med indput

//Kuchen

 

Men som du også kan se, har det ikke haft Ian666 store interesse at gribe den bold han har kastet i luften. Noget vi her på LDS. desværre oplever for tit, vi er mange der gerne vil forsøge at hjælpe, men bliver også lidt erieterede over personer der på den måde "skider" på muligheden for en hjælpende "hånd"
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis