Problemer med toilettet

Hej alle

Jeg bor i et nybygget hus, der blev færdigbygget i oktober. Det sidste 1,5 måneder har jeg haft problemer med de to toiletter - der stinker simpelthen så meget engang imellem. Det er fra panelerne i væggen (der bruges til at skylle ud) at stinken kommer fra.

VVS manden har de sidste fire uger forsøgt at finde frem til hvor det kommer fra - alle mulige dimser i toilettet blev skiftet men lugten var der stadig. Nu har de skåret et hul i væggen og kan konstatere at det ikke er kloaket der stinker. Men stanken kommer fra det Rockwool der er lagt ind i væggen. De siger at det måske kunne være pga. at det er et gennemmuret hus, og at når væggen bliver våd så er rockwoolen blevet lidt fugtigt og derfor kommer lugten.

Det som de vil gøre nu er at prøve at hermetisk tættne alt omkring panelerne og toilettet og håbe at det holder det stank ud. Samtidig mener de at når det Rockwool bliver tørt så kan man forvente at lugten går væk - og at det kan tage et halvt år. 

Det er rigtigt nok at det rockwool som de tog ud stank på samme måde som det stinker i de to badeværelser. Og efter et par timer ude stank det rockwool ikke mere.

Er der nogen der har oplevet lignende og har evt. tips & tricks? Og kan man stole helt på det som de siger?

På forhånd tak
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis din rockwoll stinker må det skyldes at dit kloarkvand er trængt op i det, rockwoll er stort set lugtfrit da det udelukkende er lavet af smeltet sten.
Det vil det muligvis, men der må være en utæthed i dit kloarksystem når kloarkvandet kan trænge op i isoleringen, og før du får lokaliseret fejlen, kommer du ikke af med stanken .
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis