Ny kap sav, hvilket mærke og model bør man tage?

Jeg står og skal til at invistere i en kap geringssav, men er ikke sikker på hvad jeg jeg skal vælge. Jeg er selv håndværker og kan godt lide kvalitets maskiner, og hælder dog også mest til at købe en lækker bosch eller lign. 

Den skal bruges til lidt forskellige opgaver her hjemme, og dem er der jo nok af som husejer, for 1. gang. Der skal laves noget skud, hegn og andre ting og sager.

Kravene er jo nok meget lig dem i selv ville sætte til en kap sav.  skal kunne save i smig og gerring, laser til at se hvor man skære, gerne lys også. mulighed for at spænde emnet fast med indbygget tvinger/holder, og dybde stop. 
mht pris, lå jeg lidt i tankerne omkring 1000-1500, men efter at have kigget lidt rundt blev jeg i tvivl om det var nok til en ordenlig sav. 

jeg har så findet denne her fra einhell, som ser ud til at være nogenlunde. Men hvad er folks erfaring, med det mærke, og der nogen der kender denne model og har prøvet den?
 http://www.frishop.dk/pi/Einhell-ka...2498_.aspx

Jeg så så at Carl ras har blå dage (hvad det så end er :p) og de har en bosch på bud til 2250.-  Det er så bare lidt over hvad jeg havde i tankerne, men det er jo også et lækkert stykke værktøj.  Jeg synes bare det er mange penge at smide efter en kap sav som man ikke kommer til at bruge så mange gange om året. 
http://www.carl-ras.dk/e-shop/el-va...ssavgcm8s/

 Lidt tanker og sådan kan måske gøre det nemmere for mig at beslutte mig, og finde ud af hvad jeg vil have. Hvad har i selv købt, og hvorfor?
Jeg står og skal til at invistere i en kap... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
well ja. Det gør bosch, makita og alle de ander kendte mærker jo også. Så det bliver jeg jo ikke meget klogere af.

Jeg kan se at bauhause har en metabo kgs 216m på tilbud til 999 her fra på onsdag af. Tror det bliver sådan en, det er en pris der er inden for mit budget, og et rimelig kendt mærke. Derudover har bauhause 5 års garenti på alt deres el værktøj, hvilket tiltaler mig meget, fremfor det ene år man normalt har hos de fleste.

http://www.pricerunner.dk/pl/1260-2768742/Save/Metabo-KGS-216-M-Sammenlign-Priser
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis