Måske ikke ligefrem utraditionelt, men jeg har god erfaring med at
servere "byg-selv-grill-spyd".
D.v.s. du sætter et bundt grillpinde i træ frem sammen med små skåle
med forskellige ting. Herefter kan hver enkelt så selv vælge, hvad man
vil have på sit spyd.
Af kød kan du f.eks. have kalkun-, svine eller oksekød - noget kan
være naturel - andet kan være marineret i f.eks. barbecuemarinade,
soya (teriyaki) marinade, rødvinsmarinade, hvidløgsolie o.s.v. Også
kalvelever i store tern smager rigtigt godt på grill.
Af grønsager kan du så have f.eks. hele champignons, rød-gul-grøn
peberfrugt i store tern, løg i kvarte, squash i skiver, majskolber i
skiver, små (forkogte) nye kartofler.
Faktisk sætter kun fantasien grænsen !!
--
Gitte Sørensen
[email protected]Besøg min hjemmeside med galleri (tegning & akvarel), fotos,
rejser og madopskrifter
http://home.worldonline.dk/~cgsorens