Grill - ny hvilken

Jeg skal have en ny grill - mine børn spiser mere og mere :-)

- men hvad skal man købe ?

Er der nogen der vil skrive lidt om fordele og ulemper...

mvh Michael Schrøder

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er min erfaring at kvaliteten af grillristen er det vigtigste. De fleste
riste er i dag af rustfrit stål, som er en dårlig varmeleder. Gå efter en
grill med en rist af enten smedejern eller støbejern og med en godstykkelse
på ca. 8mm. Så bliver risten rigtig varm og du undgår at kødet "koger" og
afgiver sin saft til kullene i stedet for at blive lukket øjeblikkeligt,
hvilket jo er hele ideen med en grill.

De bedste hilsner
Steen Lundby

Jeg har, efter adskillige tilløb, taget mig sammen til at købe en Weber
kuglegrill, og nu står det lysende klart for mig, at det skulle jeg have
gjort for mange år siden. En kuglegrill fungerer efter nogle andre
principper end en almindelig grill - man kan nærmest sige den kombinerer
det bedste fra en almindelig grill og en varmtluftovn. Kødet bliver
utroligt saftigt, det smager af rigtig grillmad samtidig med det ikke er
branket af flammer ligesom det også totalt "savner" smagen af aske...
I modsætning til mine andre griller (hedder det det???) kan man
tilberede stort set alt i en kuglegrill. Lige fra traditionelle
grillretter til flæskesteg og rugbrød. Hvis du vælger at investere i en
Weber kuglegrilll vil jeg anbefale dig at købe en af dem der hedder
"Gold". De har b.la. en lille spand hvor asken drysser ned i. Derudover
har Jan Glæsen og frue lige udsendt en grillkogebog der hedder "Brug
låget når du griller" - den vil jeg også give min varmeste anbefaling.
http://www.bruglaaget.dk/

mvh
Troels Berg
Det er også kuglegrillen jeg overvejer, tak for dine overvejelser.

mvh Michael Schrøder

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis