Jeg har, efter adskillige tilløb, taget mig sammen til at købe en Weber
kuglegrill, og nu står det lysende klart for mig, at det skulle jeg have
gjort for mange år siden. En kuglegrill fungerer efter nogle andre
principper end en almindelig grill - man kan nærmest sige den kombinerer
det bedste fra en almindelig grill og en varmtluftovn. Kødet bliver
utroligt saftigt, det smager af rigtig grillmad samtidig med det ikke er
branket af flammer ligesom det også totalt "savner" smagen af aske...
I modsætning til mine andre griller (hedder det det???) kan man
tilberede stort set alt i en kuglegrill. Lige fra traditionelle
grillretter til flæskesteg og rugbrød. Hvis du vælger at investere i en
Weber kuglegrilll vil jeg anbefale dig at købe en af dem der hedder
"Gold". De har b.la. en lille spand hvor asken drysser ned i. Derudover
har Jan Glæsen og frue lige udsendt en grillkogebog der hedder "Brug
låget når du griller" - den vil jeg også give min varmeste anbefaling.
http://www.bruglaaget.dk/mvh
Troels Berg