Hej.
Nu starter far med at lave mad igen
Frem med grillen, af med spindelvævene og i gang.
Fandt en måde at langtidsgrille på, der er meget effektiv. Første forsøg var med sølvpapir sat på grillens kulholdere, eller hvad de hedder. I bunden lægges et lag kul, eller to hvis det er rigtig lang tid. I grillstarteren tændes 6-8 stykker kul, der lægges ovenpå bunkerne.
På med låget, og 20-30 minutter efter er den klar.
Det er let at styre varmen med overluften med lidt øvelse.
Efter første gang virkede det så lovende, at jeg lavede en bakke, og her er den så.
Det første var et stykke kalvekød a'la roastbeef der fik 3 1/2 time med eet lag kul i begge sider og uden efterfyldning og blev rigtig lækkert.
Kødet steges i midten og de opretstående plader forhindrer direkte stegning. Der er plads til en grillbakke med vand i midten. Det er også med til at holde det mørt.
Hvis der steges mindre ting som bacon, pølser, hotvings eller hvad det nu er, kan det til sidst få en gang direkte for den gode smag.
Der ikke tegninger eller ophavsrettigheder
God fornøjelse
mvh